Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. április 28.

Stílusos bringások, bringás stílusok

Kerékpározáshoz viselhető ruhadarabokból álló divatbemutatót láthattunk 2010. április 24-én, a West-Balkánban. Mindezt az MTV Switch és a Cyclechic szervezésében.

A Critical Mass afterpartyját különleges produkcióval indították a szervezők: „biciklibalett” néven két lány lenyűgöző mutatványokkal kápráztatta el a jelenlévőket. Bringáztak háttal, oldalazva, ketten egy biciklin, ketten két kerékpáron kézenfogva, járművüket egy lábon hajtva, azon egyensúlyozva. A közönség érdeklődését így kellő mértékben felkeltették ahhoz, hogy a ruhadarabok bemutatására már teltházas legyen a helyszín.

A show következő részében a Bycicle Art and Design kollekcióit tekinthettük meg. A hangsúly a divatbemutatón végig a kényelmességre, sportosságra, lezserségre, de mégis attraktivitásra került, a női és férfi ruhákon egyaránt. Nemcsak a divatos megjelenésre koncentráltak a tervezők, hanem figyeltek a környezettudatosságra is: a leggyakrabban felhasznált anyagok között szerepelt a pamut és a gumibelső, utóbbi első ránézésre jó minőségű állatbőrnek tűnik.

A kerékpáron érkező modellek a Bagaboo darabjain kívül Balkan-tango táskákat  viseltek. Az oldaltáskák, övtáskák, pénztárcák mindegyikének alapanyaga gumibelső volt. Az egyik legkülönlegesebb kiegészítő a felvonultatott ruhadarabok között az övről „lecsavarható”, vízálló és tépőzáras nadrágvédő volt. A lányok lábán Pleasemachine szandálokat, topánokat és babacipőket láthattunk, melyekre az egyszerű, visszafogott, de nőies és kecses stílus jellemző, így utcai viseletre is tökéletesek, de sportolás közben is kényelmes darabok. A fiúk Tisza cipőkben tekertek, a bemutatott fazonok mindegyike lezser, kényelmes, hétköznapi alkalmakra való viselet. A modellek vagány, divatos kiegészítőit szintén gumibelsőkből az 1mind1 készítette, a bemutatott ruhadarabok nagy része a Musu kreativitását és keze munkáját dícséri.

A folytatásban az Ökosztüm és a Recikli Bicikli show következett, amelynek keretein belül megismerhettük többek között a New Yorker, a Lacoste, a Puma, a F&F és az Adidas ruhadarabjait, valamint a Vagabond cipőit. Ezeken a modelleken már elegánsabb, illetve fantáziadúsabb outfiteket is láttunk; a koktélruhától kezdve a ravasz, szoknyának látszó, de minisortot rejtő ruhadarabig mindenre gondoltak a dizájnerek, hogy a kerékpározó fiatalok praktikus, de trendi felöltőt viselhessenek sportolás közben.

A divatbemutató után minden jelenlévőben eloszlott a kétely, hogy lehet-e csinosan sportolni. Sőt, az afterparty-n kézzel festett bringavázakat is megszemlélhettek az érdeklődők, valamint a West-Balkán helyet adott a Cyclechic című fotókiállításának is. A rendezvény pedig a programokat követően egy hatalmas, hajnalig tartó bulival ért véget.  

Doroszlai Beáta

Fotók: cyclechic.blog.hu


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Gombold újra!- Már nem csak a...

Idén immár harmadjára rendezték meg a magyar divat egyik legjelentősebb rendezvényét: Gombold újra! Közép-Európa cím...»»

Lacca 2013-as tavaszi-nyári k...

Klasszikus modernség a Lacca divatbemutatóján»»

1975 divatbemutató

Tavaszi/nyári kollekció az 1975 divatmárkától»»

Divatbemutató a Corvin Plázáb...

Bemutatták kollekcióikat a Corvin Pláza butikjai»»

Daalarna – 2013 SS

Lányok, itt az idei kollekció, lehet választani a Nagy Napra!»»

LoveBug Vintage divatbemutató...

Trendi turkálós cuccok, nagyon vagány divatshow»»