Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 30.

Mutasd a cipőd, megmondom, ki vagy!

Nem a ruha teszi az embert. Ez igaz, de első találkozások alkalmával kénytelenek vagyunk külseje alapján véleményt alkotni új ismerősünkről. A későbbiekben már nyilván nem az számít, mit visel az illető, azonban azért a bizonyos első benyomásért jobban tesszük, ha megválogatjuk ruháinkat, hogy megjelenésünkkel a lehető legpozitívabb oldalunkat mutassuk.  De mit üzennek a cipőink rólunk?

Önvédelmi fegyver

Égigérő sarkakat kedvelő nőtársaink valószínűleg aktív, különleges személyek, akik élnek-halnak a rájuk irányuló figyelemért. Talán szeszélyesek, még egy picit elkényeztetettek is lehetnek. Olyan hölgyek, akik mindig megszerzik maguknak, amit akarnak. Magabiztosságuk és önmagukban való hitük felől általában nincs kétség, tudják, hogyan hozzák elő legcsábosabb oldalukat. Előfordulhat viszont, hogy egyesek felszínesnek és butuskának tartják őket.

Kényelmes lapos

A lapostalpú topánok rajongói kedves, barátságos, de talán kissé unalmas lányoknak tűnhetnek. Lelkük mélyén sokszor még mindig gyereknek érzik magukat. Próbálnak nyitottnak tűnni, de nem engednek sok embert túl közel magukhoz. Sok nő, aki imádja a kényelmes cipellőit, igazán jó stílusérzékkel bír, szeret újfajta ruhákat viselni. Előzékenynek, a férfiak szemében kifejezetten törékenynek tűnnek e nők, akikre vigyázni szeretnének a teremtés koronái.

Bakancslista

Egocentrikusságot is sugározhatnak azok a lányok, akik vagány bakancsban róják a várost. Úgy tűnhetnek, hogy nem bíznak az emberekben és szeretik inkább maguk elintézni a dolgaikat. Ugyanakkor eszesek, érzékenyek és gyakran aggódnak szeretteikért. Esetenként kemény vagy modortalan viselkedésre is számíthatunk ilyen lábbelit viselő női ismerőseink esetében.

Piperkőc cipellők

Papucscipőket és fiúsabb elemeket tartalmazó, de elegáns topánokat kedvelő hölgy ismerőseink azon csoport tagjai, akik szeretik elrejteni érzéseiket még akkor is, ha lelküket marcangolja valami. Tudják, mit szeretnének elérni az életben és ezért áldozatokat is képesek hozni, függetlenül attól, mi fog történni, vagy mit fognak róluk gondolni. Hajlamosak a szőrszálhasogatásra, így nehezebb dolguk van barátságkötéskor.

Sportos csajos

Sok nőnek a gyengéi a sportos, laza cipők. Őróluk leginkább a kreativitás és a jó szociális érzék mondható el. Imádnak utazni, rutinos hétköznapjaik során igen erős unalom tör rájuk, így nem szeretnek sokáig egy helyben maradni. Szükségük van arra, hogy olyan emberek vegyék körül őket, akik szeretetére és tiszteletére mindig számíthatnak.

Fini csini

Kényelmes, de előkelő telitalpú cipőket kedvelő nő ismerőseink becsületesek, bíznak magukban és kissé erőfitogtatóak is lehetnek. Mégis, amikor arra kerül a sor, hogy döntsenek, hosszú hezitálásba fognak. Kapcsolataikban főként a bizalmat és a támaszt keresik.

 

Kedves Olvasó, magadra ismertél valamelyik kategóriában? Több, mint valószínű, hogy nem csak egy csoportba tartozol, mert Te is sokféle cipőt preferálsz, és  rendre hangulatodnak vagy programodnak megfelelő lábbelik mellett döntesz – mindennap más stílusú topánt kiválasztva. Ha cipőid legnagyobb része mégiscsak egy típusba sorolható, esélyes, hogy az említett tulajdonságok nagy része igaz Rád.

Új hölgyismerőseid esetében pedig támpontot nyújthatnak ezek a kategóriák, de ne feledd, nem szabad csak a külső alapján ítélni.

Doroszlai Beáta

Forrás, fotók: millionlooks.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
123456»

Veszélyes henna

A henna és a lemosható tetoválások is veszélyesek lehetnek! »»

Fátylat rád!

Fátyol és fejdíszuralom a párizsi Haute Couture bemutatókon.»»

A fotók illata

Fényképek illusztrálta parfümök az Olfactive Studiótól!»»

KREA Workshop

2012 SS make-up trend»»

Darázsderék a divatvilágban

Nem tündérmese a homokóra forma!»»

Valentin-nap - szólóban

Na azért nem dől ám össze a világ! Nézd csak! »»