Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. június 16.

Arckezelést kislányoknak?

13 év alatti lányokat vár egy júniusban nyílt szépségszalon Essex-ben manikűrre és pedikűrre, arckezelésekre, sminkelésre, frizurakészítésre és bőrbarnításra!

A 28 éves, két kislányát egyedül nevelő anyuka szerint jó ötlet volt megnyitni az üzletet. A  bolt a Trendy Monkey nevet kapta, és bár sokan nem értenek egyet működésének helyességével, már sok kiskorú vendég próbálta ki szolgáltatásaikat.

Azzal, hogy a nyitási akció részeként kis kuncsaftjaikat ingyenes körömlakkozással várták, több törzsvendég érkezésére számíthatnak majd a továbbiakban, már a legfiatalabbaktól kezdve. Eddigi legfiatalabb „ügyfelük” egy 16 hónapos baba volt…

Hogy ne csak a kezelések során, de már a szalon felé vezető út alatt is felnőttnek érezhessék magukat a kislányok, kérhető a Trendy Monkey-tól egy bizonyos Princess Pamper Parties szolgáltatás is, amely során rózsaszín limuzinnal szállítják háztól házig a hölgyeket.

Több pszichológus, valamint gyermekvédelmi szervezet tagjai, többek között Claude Knights, a Kidscape kiskorúak biztonságát segítő jótékonysági alapítvány elnöke is ellenzi a gyerekszalont. Szerinte ez a gyerekek szexualizációját nagymértékben elősegíti, és elveszi a gyermekkort tőlük. Az, hogy már egészen kicsi kortól felnőttként akarnak kinézni és viselkedni, igen veszélyes lehet a szellemi fejlődésükre, identitásuk kialakulására.

A tulaj azonban így vélekedik: „Ha a szülők azt kérik, spray-es bőrbarnító szolgáltatást is nyújtok kislányoknak. A szalonban elérhető kezelések hozzájárulnak a hölgyek önbizalmának erősítéséhez, és így elérhetik, hogy mindig a lehető legjobb formájukat tudják mutatni, függetlenül a koruktól. Ez jó móka nekik”.

Vajon nem lenne mégiscsak elég a piciknek az, ha felpróbálnák otthon anyukájuk magassarkúját és gyöngysorát, majd további szabadidejüket bújócskázással és babázással, nem pedig a szépségszalonban ücsörögve töltenék? Ha hagynánk őket továbbra is gyereknek lenni és korosztályuknak való játékokat játszani, talán akkor nem kellene azon aggódni, hogy az oviban lekopik a frissen manikűrözött körmük mászókázás közben…

Doroszlai Beáta

Fotók: dailymail.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
123456»

Veszélyes henna

A henna és a lemosható tetoválások is veszélyesek lehetnek! »»

Fátylat rád!

Fátyol és fejdíszuralom a párizsi Haute Couture bemutatókon.»»

A fotók illata

Fényképek illusztrálta parfümök az Olfactive Studiótól!»»

KREA Workshop

2012 SS make-up trend»»

Darázsderék a divatvilágban

Nem tündérmese a homokóra forma!»»

Valentin-nap - szólóban

Na azért nem dől ám össze a világ! Nézd csak! »»