Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 15.

Darázsderék a divatvilágban

Nem tündérmese a homokóra forma!

Egyszer volt, hol nem volt, Romániában élt egy leányzó, akinek darázsdereka volt. És még mindig van. Ioana Spangenberg modell állítja, hogy bármiféle beavatkozás nélkül olyan vékony a dereka, amilyen: 51 centiméter a bősége!


„13 évesen kevesebb, mint 40 centis volt a derekam. Két kézzel körbe lehetett fogni úgy, hogy még bőven össze tudtak érni az ujjak” – mondta a homokóra alakú lány a Sun magazinnak. Bár szinte felfoghatatlan, azt mondja, nem tudja a súlyát gyarapítani, hiába próbálkozik: „Úgy tűnik, senki nem hisz nekem, de minden nap háromszor eszem bőségesen és állandóan csokikat és rágcsákat nassolok. Csak a gyomrom kicsi. Olyasmi, mintha egy gyomorgyűrűm lenne – ha túl sokat eszem, rosszul érzem magam. Romániában jobb, ha túlsúlyosnak számítasz, mert az azt jelenti, hogy gazdag családból származol… Így amikor a barátaim randizgatni voltak, én otthon ültem a Mars szeletekkel azt kívánva, bárcsak meghíznék” - tette hozzá.

A nádszálkisasszony német férje, Jan bátorítására fordult egy modellügynökséghez, hogy megmutassa magát. „Jan volt az első személy, aki gyönyörűnek látott, ő bátorított arra, hogy tetsszem magamnak. Arra kért, pózoljak pár fotón a kedvéért. Annyira le volt nyűgözve a fényképektől, hogy továbbküldte őket, és a válasz hihetetlen volt” - mesélte Ioana, aki még mindig szeretne felszedni pár kilót, de most már jobban megbékélt különleges alakjával. „Most, hogy Németországban élek, nem győzök elég pizzát és kebabot enni. De végre jól érzem magam a bőrömben” - nyilatkozta a lány, akiről nehéz elhinni, hogy még szorítófűzőt sem visel a ruhák alatt.

Valószínűleg bármennyit fogyóznánk, sosem lenne ilyen alakunk, mint Ioanának. Törődjünk bele, hogy ez az ő erőssége, a mienk nem lehet. Inkább keressük meg azt, amiben mi vagyunk különlegesek, és mostantól ne rejtsük el, hanem fogadjuk el és hangsúlyozzuk ki. Alakuljunk hercegnővé, és váltsuk valóra a saját tündérmesénket!

Doroszlai Beáta

Fotók: shine.yahoo.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
123456»

Veszélyes henna

A henna és a lemosható tetoválások is veszélyesek lehetnek! »»

Fátylat rád!

Fátyol és fejdíszuralom a párizsi Haute Couture bemutatókon.»»

A fotók illata

Fényképek illusztrálta parfümök az Olfactive Studiótól!»»

KREA Workshop

2012 SS make-up trend»»

Valentin-nap - szólóban

Na azért nem dől ám össze a világ! Nézd csak! »»

„Gyönyörű és tar Barbie...

Kopasz Barbie baba a daganatos kislányokért.»»