Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2012. február 13.

Valentin-nap - Ünnepelj pasi nélkül!

Az a jó, hogy a Valentin-napot kábé mindenki utálja, mégsem lehet kikerülni, és így, vagy úgy, ilyen vagy olyan okból kifolyólag sokan rágörcsölnek. Ki azért, hogy mit vegyen ajándékba, ki azért, mert nincs kinek ajándékot vennie. Mi most az utóbbiakhoz szólunk. 

Ki mondta, hogy nem lehet megünnepelni azt, hogy szingli vagy? Hisz megvan annak is az előnye, nem is olyan kevés! A pezsgőbontás lehet, hogy túlzás lenne, de egy visszafogott anti Valentin-nap egészen jó móka lehet. 

Itt a 14-e, de az is működik, ha kijelölsz egy hétvégi napot, összeszeded a barátnőidet, és irány a város! Ez a nap teljen a szépség, az egészség és a szórakozás jegyében.

Mint az úrinők

Hogy ne korgó gyomorral keljen átvészelnetek ezt a napot, először is kezdjétek egy kiadós reggelivel: tejtermékek, müzli, hal, zöldségek és gyümölcsök kerüljenek a tányérokra, de a kenyeret és a mindennapi méregerős feketét most mellőzzétek! Hja, és a reggelit ne otthon dobjátok be, hanem egy kávézóban. Induljon fejedelmien a nap! 

A futás, mint úri sport

A Városligetben még mindig áll a hó - bár inkább olvad, mint katonásan áll -, viszont az utak járhatóak. Ragadjatok futócipőt, sapkát, kesztyűt, s ne restelljétek a szilveszterkor megfogadott mindennapi futást ezen a napon elkezdeni.

Kis úri kényeztetések

Ha megvolt a sport, akkor irány a szépségszalon! Egy délelőtti arctisztítás és kis arcmasszázs kijár a bőrödnek. A havi pletykákat tökéletesen ki lehet beszélni a barátnőiddel, akiket a melletted lévő ágyakon kezelnek.

Egy könnyű ebéd a belvárosban, s ha már ott vagytok, térjetek be egy-két butikba is! Ha a keretbe most nem fér bele egy-két újabb szerzemény, próbálgatni még mindig lehet. Ráadásul így február elején a boltokba már megérkeztek a 2012-es tavaszi kollekció darabjai is. A tavasz lehet, hogy mást is hoz a jóidőn kívül. 

Ha minden igaz már korábban bejelentkeztetek a fodrászhoz, hogy a téli tincseknek búcsút intsetek. Szükségetek is lesz egy új frizurára, mert estére kétféle programot is ajánlunk, csak csajoknak!

Ha valami szokásosra vágytok, akkor válasszátok a mozit! Több filmet is játszanak, de mi kettőre különösen felhívnánk a figyelmeteket! Az egyik a Fogadom c. romantikus dráma, a jóképű Channing Tatummal. A másik a Vaslady, amitől minden nő erőre kap! Ha viszont valami újra, szokatlanra vágytok, akkor mozi helyett látogassatok el a Nemzeti Táncszínházba, ahol a februári hidegek közepette is forró lesz a levegő: Tango Latino a címe annak a hamisíthatatlan argentintangó-estnek, amit három táncospár ad elő.

Kamaszkorotokban tartottak utoljára pizsamapartit? Mit szólnál egyhez este, újratöltve? Ha viszont inkább alszol egyedül, mint másik három lánnyal, ha már nem alhatsz együtt egy férfiálommal, akkor lefekvés előtt ne felejts el egy szuper éjjeli arckrémet felvinni, és álmodozni arról, hogy holnaptól más lesz a világ. :)

Lazáry Fanni


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«123456»

Nyerő divatbloggerek

Nézzük a tíz legismertebb divatbloggert.»»

Ranglistán

Nézzük, kik a legkeresettebb modellek 2009 végén. Mihalik Enikő benne van a legjobb tízben.»»

Gyilkos szépség

Daul Kim szupermodell november 21-én bekövetkezett halála még mindig nem tisztázott.»»

Ki öltöztet?

A divatozás már nem csak a felnőttek privilégiuma.»»

A szépségért mindig szenvedni...

A könyvtárakban és antikváriumokban fellelhető Romváry mű bebizonyítja: a szépség nem mindig jár szenvedéssel!»»

Gia

Mikor megvan mindened, s még sincs semmid. Erről szól a Kifutón a semmibe című film, meg Giaról, a szupermodellről.»»