Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2012. február 28.

Szebbé fess! - KREA Workshop

Hogy milyen az a KREA Workshop, amelyet Tombor Sarolta vezet? Impulzív, érdekes, kreatív, előremutató és jó hangulatú. Lemaradtál róla? Ne aggódj, lesz még!

Natúr sminket készíteni talán nem annyira nagy ördöngősség, mint jól használni a cukorka színeket, és harmóniára festeni a neonos árnyalatokat. Ahhoz, hogy a kifutók és a reklámkampányok sminkjeit a hétköznapokra tudjuk adaptálni, mi is részt vettünk a KREA hétvégi workshopján, amelyen Tombor Sarolta, a Lancome sminkmestere divatvideók és fotók elemzésével, trendösszefoglalóval, és saját munkája révén segítette a közönségét.

Arról, amit „tanultunk”, most nem írunk, azt majd egy másik cikkben. Most azt a célunk, hogy bemutassuk nektek, hogy milyen volt az az első workshop, amelyet még sok fog követni.


Hogy a hangulatunk ne nagyon térhessen el a workshop témájától, az ablakokon keresztül buzgón sütöttek be a napsugarak – talán ők is tudják, hogy sminkeléskor szükség van a megfelelő megvilágításra. Ahhoz, hogy mindenki képbe kerüljön, a nemzetközi nagybemutatókról készített videók elemzésével kezdte Saci az előadást. Viszonylag laikusként könnyen rávágtuk volna egy-egy sminkre, hogy csak az árnyék miatt olyan, amilyen – Saci szakmai szemét azonban nem verték át holmi rakoncátlan fényviszonyok. Ennek köszönhetően már nem is volt minden smink olyan tökéletes – bár hangsúlyozzuk, hogy nem a kritika volt a cél. Átnézve több tucat fotót és videót úgy éreztük, hogy a káosz csak most következett el. Szeretnénk mértéket tartani a sminkelésben, de annyira üde, kreatív, impulzív egy-egy make-up, hogy hajlamosak lennénk szó szín és forma szerint másolni. Hogy kiderüljön, hogyan is kell alkalmazni az új trendeket a hétköznapokon, a sminkes hallgatók a workshop második napján modellen mutathatták be, hogy ők hogyan látják az új fuvallatot. A sminkes vasárnap kötetlen, jó hangulatban telt el, ahonnan természetesen nem hiányozhattak Sarolta kedves, előremutató kommentjei. 

Hogy kiknek ajánljuk a KREA ehhez hasonló workshopjait? Sminkeseknek mindenképpen, de olyan, sminkelni szerető hölgyeknek is, akik szeretnének pár trükköt megtanulni, akik azt a bizonyos sminket nemcsak felvinni, hanem felfesteni szeretnék magukra. Hajrá Csajok! 

Kovács Marcella


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
123456»

Veszélyes henna

A henna és a lemosható tetoválások is veszélyesek lehetnek! »»

Fátylat rád!

Fátyol és fejdíszuralom a párizsi Haute Couture bemutatókon.»»

A fotók illata

Fényképek illusztrálta parfümök az Olfactive Studiótól!»»

Darázsderék a divatvilágban

Nem tündérmese a homokóra forma!»»

Valentin-nap - szólóban

Na azért nem dől ám össze a világ! Nézd csak! »»

„Gyönyörű és tar Barbie...

Kopasz Barbie baba a daganatos kislányokért.»»