Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2009. július 3.

Már most érdemes raktározni a télre!

A nagy leárazások, hatalmas, szinte minden kirakatban a szemünket is kiszúró százalékjelek egyre több és több vásárlót csábítanak az üzletekbe. Korábban ez nem mindig volt így: voltak, akik lenézték azokat, akik a kiárusítások alkalmával csak úgy tolongtak a boltokban, ám lassan az előbbiek is egyre kevesebben lesznek.

Az utóbbi hónapok, a gazdasági válság alaposan megnyirbálta az átlagemberek és a divatbolondok pénztárcáját egyaránt, így egyre többen vannak, akik a „Sale!” feliratokat és a már említett százalékjeleket keresik (lehetőleg minél nagyobb értékben). Leárazáskor vásárolni ma már egyáltalán nem szégyen: remek darabokra csaphat le az ember, ha elég figyelmes, de persze a hibás áru kiszúrásához is szemfülesnek kell lenni, hiszen az eladók azokat ugyanúgy el szeretnék sózni, mint a hibátlan, ám valamilyen okból az aktuális szezonban kevésbé keresett ruhákat.

A lényeg azonban: most, a nyári akciók alkalmával egész biztosan találkozol majd olyan cuccokkal, amelyek most télen is divatosak lesznek, így érdemes elsősorban azokra lecsapnod.

Csőnadrágok

Mióta a leggings-t kineveztük egyik kedvenc fazonunknak, nem kérdés, hogy ez a nadrágfajta továbbra is biztosan divatos marad. A lényeg, hogy alul karcsúnak tűnj, míg felül öltözhetsz lazábban. A tél kedvence a fekete csőnadrág lesz.

Blézer

Ezt a trendet akár a csőnadrág-mánia „melléktermékeként” is tekinthetjük. Minél szélesebbnek tűnik a vállad, annál jobb!

Nappali ragyogás

Kissé elcsépelten hangozhat ez a kifejezés, hiszen szinte minden szezon elején találkozunk vele. Ettől még persze egyáltalán nem kell lemondanunk róla! A selyem például tökéletes választás a stílusos mindennapokhoz. Pláne, ha kasmírkardigánnal vagy egy vastag sállal passzintod. Elég csak ránézned a Balenciaga téli kollekciójára, ahol hasonló anyagokkal találkozhatsz.

Neonparádé

Marc Jacobs szerint az idei tél színei között találhatjuk a rágógumit, a smaragdot, a pávakéket és a „Big Bird sárgát” (ő Elmo barátja a Szezám utcából). Ezek a színek már idén tavasszal is felbukkantak az utcákon. Fiatalos trend, ezért a harmincon felüliek valószínűleg nehezebben találnak majd maguknak ilyen darabokat a polcokon.

Bokacsizma

Bár nem kimondottan nyári fazon, a divat már csak ilyen: nem ismeri az időjárás szélsőségeit! Ha igazi úttörőnek tartod magad, keress gumiabroncs-szerű gumitalpú csizmát! Ha ez nem igazán a te stílusod, a magas sarkú is megteszi – természetesen a már fent említett csőnacival együtt!

Leopárdminta

Bárhol és bármikor hordható. D&G táskáin, a D Squared cipőin is megtalálható, nem beszélve Oscar de la Renta szinte összes darabjáról. Csak egyre figyelj: ne hordd együtt neonszínekkel! Hacsak nem vagy Pat Butcher rajongó…

Félvállas megoldások

Ez a fazon persze nem mindenkinek jön be, ha azonban neked igen, akkor tuti, hogy ez a tavaszi/nyári sláger télen is megállja majd a helyét, így érdemes keresgélned a leárazott ruhadarabok halmában.

Karmazsinvörös

A téli trend szerint ez a szín barna bőrrel (mint anyaggal) néz ki a legszebben. A legjobb, ha sötét vérvöröset választasz (egy ötvenes évek stílusú ruci például tökéletes), hozzá pedig csokoládé- vagy rozsdaszínű bőrt – lehetőleg egy bőrtrencskót! Ha ilyet nem találsz, keress egy egyszerű bőrövet: egész télen végigkísér majd!

Szoboszlai Beáta

Forrás, fotó: timesonline.co.uk


Veszják 2009-07-07
Oké de mi az a bőrtrencskó?
Nóji 2009-07-03
Nah, ezek joó tippek! :)

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«123456»

„Gyönyörű és tar Barbie...

Kopasz Barbie baba a daganatos kislányokért.»»

Magyar divattervezőről koppin...

Kate Spade Rómeó és Júliás könyvtáskáját már korábban "feltalálta" Szilas Rita!»»

Arckezelést kislányoknak?

13 év alatti lányokat vár egy angol szépségszalon!»»

Túl sok rongyod van?

10+2 szabály vásárlásmániásoknak!»»

Mutasd a cipőd, megmondom, ki...

Cipőnk stílusa sok dolgot elárul rólunk!»»

Hátrányból előnyt

Akár testi hibánk is lehet szexepilünk; a lényeg az optimizmus!»»