Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2009. július 3.

Már most érdemes raktározni a télre!

A nagy leárazások, hatalmas, szinte minden kirakatban a szemünket is kiszúró százalékjelek egyre több és több vásárlót csábítanak az üzletekbe. Korábban ez nem mindig volt így: voltak, akik lenézték azokat, akik a kiárusítások alkalmával csak úgy tolongtak a boltokban, ám lassan az előbbiek is egyre kevesebben lesznek.

Az utóbbi hónapok, a gazdasági válság alaposan megnyirbálta az átlagemberek és a divatbolondok pénztárcáját egyaránt, így egyre többen vannak, akik a „Sale!” feliratokat és a már említett százalékjeleket keresik (lehetőleg minél nagyobb értékben). Leárazáskor vásárolni ma már egyáltalán nem szégyen: remek darabokra csaphat le az ember, ha elég figyelmes, de persze a hibás áru kiszúrásához is szemfülesnek kell lenni, hiszen az eladók azokat ugyanúgy el szeretnék sózni, mint a hibátlan, ám valamilyen okból az aktuális szezonban kevésbé keresett ruhákat.

A lényeg azonban: most, a nyári akciók alkalmával egész biztosan találkozol majd olyan cuccokkal, amelyek most télen is divatosak lesznek, így érdemes elsősorban azokra lecsapnod.

Csőnadrágok

Mióta a leggings-t kineveztük egyik kedvenc fazonunknak, nem kérdés, hogy ez a nadrágfajta továbbra is biztosan divatos marad. A lényeg, hogy alul karcsúnak tűnj, míg felül öltözhetsz lazábban. A tél kedvence a fekete csőnadrág lesz.

Blézer

Ezt a trendet akár a csőnadrág-mánia „melléktermékeként” is tekinthetjük. Minél szélesebbnek tűnik a vállad, annál jobb!

Nappali ragyogás

Kissé elcsépelten hangozhat ez a kifejezés, hiszen szinte minden szezon elején találkozunk vele. Ettől még persze egyáltalán nem kell lemondanunk róla! A selyem például tökéletes választás a stílusos mindennapokhoz. Pláne, ha kasmírkardigánnal vagy egy vastag sállal passzintod. Elég csak ránézned a Balenciaga téli kollekciójára, ahol hasonló anyagokkal találkozhatsz.

Neonparádé

Marc Jacobs szerint az idei tél színei között találhatjuk a rágógumit, a smaragdot, a pávakéket és a „Big Bird sárgát” (ő Elmo barátja a Szezám utcából). Ezek a színek már idén tavasszal is felbukkantak az utcákon. Fiatalos trend, ezért a harmincon felüliek valószínűleg nehezebben találnak majd maguknak ilyen darabokat a polcokon.

Bokacsizma

Bár nem kimondottan nyári fazon, a divat már csak ilyen: nem ismeri az időjárás szélsőségeit! Ha igazi úttörőnek tartod magad, keress gumiabroncs-szerű gumitalpú csizmát! Ha ez nem igazán a te stílusod, a magas sarkú is megteszi – természetesen a már fent említett csőnacival együtt!

Leopárdminta

Bárhol és bármikor hordható. D&G táskáin, a D Squared cipőin is megtalálható, nem beszélve Oscar de la Renta szinte összes darabjáról. Csak egyre figyelj: ne hordd együtt neonszínekkel! Hacsak nem vagy Pat Butcher rajongó…

Félvállas megoldások

Ez a fazon persze nem mindenkinek jön be, ha azonban neked igen, akkor tuti, hogy ez a tavaszi/nyári sláger télen is megállja majd a helyét, így érdemes keresgélned a leárazott ruhadarabok halmában.

Karmazsinvörös

A téli trend szerint ez a szín barna bőrrel (mint anyaggal) néz ki a legszebben. A legjobb, ha sötét vérvöröset választasz (egy ötvenes évek stílusú ruci például tökéletes), hozzá pedig csokoládé- vagy rozsdaszínű bőrt – lehetőleg egy bőrtrencskót! Ha ilyet nem találsz, keress egy egyszerű bőrövet: egész télen végigkísér majd!

Szoboszlai Beáta

Forrás, fotó: timesonline.co.uk


Veszják 2009-07-07
Oké de mi az a bőrtrencskó?
Nóji 2009-07-03
Nah, ezek joó tippek! :)

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«23456»

Gia

Mikor megvan mindened, s még sincs semmid. Erről szól a Kifutón a semmibe című film, meg Giaról, a szupermodellről.»»

Trash the Dress mozgalom

Extrém fotózás ruhagyilkos menyasszonyokkal.»»

Mutasd a ruhád, megmondom, me...

Ki áll hozzád közelebb? Audrey Hepburn, vagy Madonna? Esetleg Kate Moss? »»

Évszaktípusok - Tavasz

Tavaszi aktivitás Pirityi Éva színszakértő és öltözködési tanácsadóval beszélgettünk a tavasz típusról.»»

Évszaktípusok - Nyár

Nyári lágyság Pirityi Éva színszakértő és öltözködési tanácsadó a nyár típus rejtelmeibe vezet el minket. »»

Évszaktípusok - Ősz

Jön az ősz és életem is ősz.” (Babits Mihály) Pirityi Éva színszakértő és öltözködési tanácsadó az...»»