Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 2.

Akkor és most

Mindenkinek ismerős a bájosan egyszerű szomszéd kislány a másodikról, a vadóc fiús lány a párhuzamos osztályból, a szemüveges, csámpás fogú barátnő, akit nem a szépségéért szerettünk, vagy épp a konstans kardigánt viselő, mindig pedáns mama kedvence. Hölgyeim és uraim, könnyen meglehet, hogy a régi idők alaptípusait láthatjuk manapság címlapok tömkelegén pózolni toplistás tervezők ruháiban.

Az évek múlásával nem csak apró magvakból fejlődhetnek ki gyönyörű virágok, az emberek is bámulatos változáson eshetnek át. Ahogy a tejfogak helyére megérkeznek a maradandó fogak, úgy alakulnak át a nők ismertetőjegyei, körvonalazódik a szexepil, erősödik a kisugárzás. Sokszor épp egy szépséghiba és a mód, ahogy azt a hölgy viselni tudja, alapozza meg a markáns, karakteres megjelenést. 

Azok a modellek, akiket a gyengébb nem halkan vagy hangosan egy emberként átkoz tökéletes külleméért, közel sem biztos, hogy 10-20 évvel ezelőtt is kifutó-késznek mondhatók voltak.

Kate Moss

Az 1988-as bahamai nyaralását követően a reptéren fedezték fel az akkor még csak 14 éves modellt. Azóta pedig a fish and chips, Mary Poppins és a ködös idő mellett Kate Moss is egybeforrt Anglia fogalmával. 

 Jessica Stam

A kanadai modell, mondván: ,,Azt hiszem én vagyok a múzsája" elég könnyedén tudomásul vette, hogy felfedezője, Steven Meisel fotós minden reklámkapmányában alkalmazza. Sikert sikerre halmozva a legnagyobb divatházak kifutóin lépdelhetett már, sőt abban a megtiszteltetésben is része volt, hogy Marc Jacobs táskát is nevezett el róla.

Tyra Banks

Szupermodell, énekes-színésznő és műsorvezető. Sokak a televízió képernyőjéről ismerik Tyra Banks nevét, mivel ő a Topmodell leszek című amerikai valóságshow háziasszonya. 

Agyness Deyn

Laura Hollins karrierje kezdetén változtatta meg nevét édesanyja barátnőjének tanácsára, aki szerint az Agyness Deyn nem pusztán kellemes hangzású, hanem szerencsés is. Henry Holland tervező vásárlás közben akadt a csiszolatlan gyémántra, aki már 17 éves kora óta visel merész, rövid hajat. A brit manöken számtalan modell munkán kívül online újsággal, valamint zenei karrierrel is büszkélkedhet.

Miranda Kerr

Orlando Bloommal kötött házasságától és áldott állapotától hangos a nemzetközi sajtó. A Victoria's Secret modellje többször szerepelt már a Vogue és az Elle hasábjain, sőt a Maybelline reklámarcaként is lencsevégre kapták.

Bar Rafaeli

Az izraeli szupermodell már igen fiatal kora óta szerepel reklámkapmányokban és profi fotókon. Karrierjén kívül Leonardo DiCaprioval való kapcsolatáról ismerik legtöbben.

Naomi Campbell

A "Fekete párduc" becenevet viselő brit modell híres erőszakos kirohanásairól, de a címplapokon és a kifutón nyújtott lenyűgöző szerepléséért a publikum hajlamos szemethúnyni leplezetlen agresszivitása fölött.

Cindy Crawford

Ajka fölötti anyajegyével beírta magát a modelltörténelembe, a 80-as, 90-es évek szexszimbóluma, nőideálja lett.

Freja Beha Erichsen

A tetoválásairól, merész stílusáról híres dán modell szerepelt már számtalan híres magazin címlapján, A-kategóriás divatházak bemutatóin, valamint csúcsmárkák reklámkampányaiban.

Doutzen Kroes

A holland modell három évig volt a L'Oreal kozmetikai cég reklámarca. Tavaly, 2009-ben járt le a szerződése, de nem veszíthetjük szem elől, mivel divatmagazinok tucatjaiban szerepel évről évre.

Guttray Móni

Forrás, fotók: stylelite.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
12345»

Rihanna top 10 - nem dalok, h...

Nézzük meg a születésnapos énekesnő legjobb divatpillanatait!»»

Hamupipőke és Szőke herceg eg...

A szerb születésű, 19 éves androgün modell, Andrej Pejic az egész világot levette a lábáról. »»

Topmodellek: múlt és jelen - ...

Ikonok, akik az első részből kimaradtak.»»

Topmodellek: múlt és jelen - ...

Vajon hogy néztek ki karrierjük kezdetén és mi történt velük azóta?»»

Johnny Depp, a csodabogár

Vérbeli lázadó, krakéler fenegyerek. Provokatívan egyedi, mégis ellenállhatatlanul szuggesztív.»»

A Beckham kultusz

Médiasztár pár kereszttűzben.»»