Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 10.

Szépségtippek dolgozó nőknek

A dolgozó nők, különösen azok akiknek gyermekeik is vannak, nagyon kevés szabad idővel rendelkeznek. Ez azonban nem jelent mentséget arra, ha elcsigázottnak tűnünk.

A kozmetikai kezelések optimalizálásával és rangsorolásával, és persze némi rutinnal mindig a legjobb formádat hozhatod, és egy időben lehetsz kitűnő feleség, anya és dolgozó nő.

Frizura

Válassz olyan frizurát, ami jól illik az arcod alakjához, mindamellett kevés karbantartást igényel és amelyet könnyen átalakíthatsz valami mássá. Így az álmos reggeleken némi időt nyersz majd, a makrancos tincsek megszelídítése helyett csupán annyi a dolgod, hogy formába hozd magad. Minőségi hajápolási termékeket vásárolj, hogy hajad egészséges maradjon és megőrizze természetes szépségét. Ha szükséges, használj olyan termékeket, melyek kisimítják és fényessé teszik tincseid, valamint tarts a táskádban egy pár hajgumit és hajcsatot, hogy ha szükséges gyorsan, egyszerű frizurát tudj készíteni.

Az ajkak ápolása

A bársony vörös rúzst tedd el különleges alkalmakra. Használhatsz vörös árnyalatokat vagy más élénk színeket, de ha teheted, inkább szájfényt válassz. Azon túl, hogy védi az ajkakat, egészséges külsőt kölcsönöz akár egy érett gyümölcsé. Másrészt az elkenődött szájfény nem annyira feltűnő, mint a vörös rúzs. 

Fáradt szemek

Használj szempillaspirált és világos árnyalatú szemhéjpúdert vagy szemceruzát. Az ujjbegyeddel vigyél fel halvány szemhéjpúdert az alsó szempillák tövéhez. A világos szín használatával szemeid fehér részei világosabbnak tűnnek majd, nyílt tekintetet kölcsönöz.  Ebben segítségedre lesz a spirál is, de ügyelj arra a felvitele során, hogy ne legyen csomós, a pillák tökéletesen szétváljanak. Ha netán félsz attól hogy elkenődik, használj bátran színtelen szempillaspirált.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudtad kipihenni magad az éjjel, nap közben próbálj pihenni vagy kicsit kikapcsolódni. Egyszer-egyszer szükség van masszázsra is, és szakíts egy kis időt arra is, hogy ellátogass egy szépségszalonba. Mindössze annyit kell majd tenned ezután, hogy odafigyelj egy kicsit és lépést tarts magaddal. Húzd ki kóbor szőrszálakat a szemöldököd körül, és például óvd a kezed azzal, hogy mosogatáskor kesztyűt veszel fel.

Tarts néhány egyszerű dolgot a táskádban vagy a pénztárcádban, hogy az elmosódott sminked helyrehozd, vagy éppen kreálj egyet. Papírzsepi, szempillaspirál, szájfény, púder, és pár hajcsat mindig legyen nálad, hogy ha szükséges azonnali átalakításra legyél képes.

Jaksa Edit

Forrás, fotók: ourvanity.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»