Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. január 4.

Ragyogj, bárhol is vagy!

Ha tudod előre, hogy milyen helyre és milyen társasággal mész szórakozni, nem nehéz a dolgod, viszont vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem is sejted, mi vár rád.

Ha ismeretlen emberek közé készülsz, vagy egy olyan házibuliba/szórakozóhelyre, ahol még nem jártál és megjelenéseddel nem szeretnél bakikat elkövetni, néhány apróság segítségével biztosra mehetsz.

1.

Először is vedd sorra, hogy mi az, ami jól áll neked: az alkatodnak megfelelő ruha, az arc- és szemformádnak megfelelő smink és az egyéniségedhez illő frizura sosem tévedés. Hogyha egy formális, elegáns eseményre készülsz, a frizurád legyen visszafogott.

2.

Egy estélyre a sötét árnyalatú szemceruzával és szemhéjpúderrel elkészített füstös szemek tökéletesek, egy koktél party vagy egy állófogadás alkalmával is felteheted ezt a fajta sminket, ekkor azonban világos árnyalatot – például zöldet, lilát, kéket – használj.

3.

A vörös ajakrúzs szintén tévedhetetlen választás. A bőrszínedhez illő piros árnyalat érzéki és friss megjelenést ad. Ebben az esetben a szemeidet egyszerűen fesd ki fehér vagy elefántcsont színű porral és szempilla spirállal; vagy készíthetsz - az '50-es éveket idéző - cicás tekintetet is.

4.

Közepes méretű műszempillák használatával igéző, mégsem túl feltűnő hatást érhetsz el. A tekintetet kiemelik, ha nem viszed túlzásba használatukat, így megjelenésed megőrzi kifinomult mivoltát. Keverd a műszempillákat a sajátjaiddal oly módon, hogy két réteg szempillaspirált viszel fel egymás után néhány perc elteltével.

5.

Egy laza konty az arc körül, néhány lelógó, begöndörített tinccsel ünnepélyesen néz ki, mégsem tűnik túlzásnak. Egy szép hajcsat vagy más elegáns hajbavaló bármely frizurát feldob. Egyetlen szabályt kell betartani: kerüld a műanyagot! Vagy egyenesítsd ki a hajad, készíts egy egyenes választékot középen vagy valamelyik oldalon és egyik oldalon tűzd fel a hajad. Az egyik trendi fülbevalódnak így adhatsz főszerepet, ahogyan az alábbi képen Beyoncé is tette.

6.

A körmök esetében válaszd a visszafogott francia manikűrt. Ha imádod a színes körmöket, egyeztesd a sminkedhez vagy a kiegészítőidhez. Ha van a ruhádon bármely domináns szín, akkor a körömlakkod színe menjen ahhoz. Ha használsz rúzst, akkor a körmök színe passzoljon az ajkak színéhez. Mindkettővel kommunikálsz és azonos árnyalatuk a felsőtest keretét adja.

7.

Egy kiadós tusolás vagy fürdő aranyat ér minden szórakozással töltött este előtt. Kend be a bőröd csillogást biztosító testápolóval vagy kevés bronzosítóval. Tartsd szem előtt a mértékletességet. Pézsma vagy borostyán illatú parfüm bármely környezetbe beillik, használd bátran őket.

Természetesen mindig az a legfőbb, hogy olyan meghívást fogadjunk el, ahol várhatóan jól érezzük magunkat. Ha mégis ildomos elmennünk az adott eseményre, gondoskodjunk magunknak olyan kísérőről, aki mellett magabiztosak és oldottak tudunk maradni.

Berei Andrea

Forrás, fotók: ourvanity.com,

yourwisdom.yahoo.com,

buzzle.com,

modelinia.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»