Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. január 9.

Csinosan a hidegben 

Még igazán sok hideg hét áll előttünk, így erre az időszakra érdemes még megfogadnod néhány apró tanácsot. Az egészségünk a legfontosabb, s tudnod kell, hogy nem kell fáznod ahhoz, hogy csinos és divatos légy.

1. A felsőtested tartsd melegen egy jól megválasztott pulóverrel

A helyesen megválasztott hosszúsággal és anyagokkal elkerülheted, hogy a sziluetted lényegesen vastagabbnak látszódjon annál, amilyen. Alulra hosszú ujjú felsőt válassz, de a bő ujjakkal ellátott ruhadarabokat télen kerüld, mert alámehet a hideg és megfázhatsz. A következő réteg legyen a meleg pulcsi vagy egy gombos kardigán. Tartsd szem előtt, hogy a derékhoz közeli rész és az alja ne legyen bő, mert úgy szélesít és kövérebbnek mutat.

 

2. Nőies, de meleg fehérnemű

Ne áldozd fel nőiességed a hideg miatt. Lehet olyan fehérneműeket kapni, melyek anyaguknál vagy szabásuknál fogva fel vannak készítve a mínuszokra.

3. Melegítsd a lábaid

Viselj a nadrágod alatt harisnyát. A téli időszakra a gyapjú alapanyagú nadrágok a legjobbak. Ha mégis ragaszkodsz a szoknyákhoz, akkor hord vastag harisnyával és részesítsd előnyben az egyenes szabásvonalat, mert ez távol tartja a lábaktól a hideget.  Lábaid számára persze leginkább egy jó meleg csizma tudja biztosítani a kellő meleget.

4. Meleg és elegáns kabát

Ma már rengeteg féle kabát közül választhatunk, akár a hosszúságát, akár az anyagát tekintve. A kabát hossza döntő: válassz olyan hosszt, ami nyújtja az alakod. A rövid, orkán anyagú dzsekik könnyen torzíthatják az alakot. Annak ellenére, hogy melegek, érdemes kerülni őket és hosszabb verziójú társaikat választani. Ha mégis a rövid fazont szereted, akkor a csípőig érőt vedd meg. Ez a hosszúság ugyanis mindenkinek jól áll. A kabát választásánál ügyelj arra, hogy milyen színek uralják gardróbodat és ez alapján válassz. A lényeg a színek harmóniája. Ha elegáns külsőre vágysz, szövet kabátot keress, ami a térded alatt ér véget vagy legalább térdig ér. Ennek a kabátnak az alja legyen trapéz vonalú.

5. Ne hagyd ki a fejed

A hőmérséklet – így a hideg levegő – elsősorban a fejre és a bokára van hatással. Az embernek ezekre a testrészeire van leginkább hatással a hő. Érdemes tehát sapkát hordanunk. Mivel ezen a téren is igen széles paletta áll rendelkezésünkre, mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Idén egy usanka vagy egy fülvédő viselésével nem foghatsz mellé.

 

 

 

 

Ahhoz, hogy télen is jól nézz ki, valamint hű maradj saját stílusodhoz, nem feltétlenül kell megfagynod. Keresd a divatszíneket a pulcsik, sálak, sapkák részlegén is.

Berei Andrea

Forrás, fotók: millionlooks.com,

okokchina.com,

mcupdates.com,

modegallerian.se,

cdn.womenshealthmag.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»