Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. január 13.

Légy egyedi!                                       

Úgy érzed, nem válsz ki a tömegből, nem lehet eléggé észrevenni téged? Ha ezen változtatni szeretnél, akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, s a siker nem marad el.

1.  Kiegészítők

Légy merész az ékszerek terén. Ha bátran viselsz nagyméretű ékszereket, kitűzőt, övet vagy díszt a hajadban, akkor garantáltan észrevesznek az utcán és a baráti körödben is. Jelölj ki egy olyan kiegészítőt vagy ékszert, amit aztán gyakran viselsz, és erről eszébe jutsz annak, aki ismer.

2. Smink

Próbálj ki sminkben olyan újdonságot, amit korábban nem mertél. Például az '50-es évek amerikai címlaplányainak, a pin-up girls néven emlegetett modellek sminkjét; vagy egyszerűen használj olyan színeket, melyek kiemelik a szemeid.

3. Színek

Viselj színes ruhákat, kiegészítőket. A fekete-fehér vagy barna összeállítás nagyon elegáns, de túl szokványos. Ha szeretnél felvenni egy fehér felsőt, akkor legyen rajtad egy színes nyaklánc és karkötő is, amelyek harmonizálnak egymással. Ne feledd: a színek vidámságot hoznak!

4. Stílus

A ruháidat aszerint válogasd meg, hogy neked mi tetszik. A divat és a trendek követése legyen a második a listán, ha veszel magadnak bármi újdonságot. Tartsd szem előtt, hogy a divatos cuccokat akkor érdemes megvenni, ha azok illeszkednek a gardróbod színvilágához és stílusához.

5. Frizura

Készítsd el magadnak a hajad olyan módon, amit nem tettél eddig. Változtasd meg a szokásos hajstílusod azzal, hogy laza hullámokat csavarsz bele vagy feltűzöd kontyba. Adj új színt a hajadnak színező segítségével. Ezzel ápolod és fényesebbé is teszed a hajad anélkül, hogy az eredmény végleges maradna. Rövid hajadat pedig feldobhatod díszes hajcsatokkal.

6. Mosoly

Rajtad lehet a világ legjobb összeállítása a hozzáillő kiegészítőkkel és a legtrendibb táskával, de mit ér mindez, ha az arckifejezésed a világfájdalmát tükrözi? Tartsd mindennap szem előtt, hogy egy szép mosoly az egyszerű farmer-póló kombót is tökéletesen egyedivé teszi.

A változás persze úgy is benned kell, hogy elinduljon és azt fogod kifelé is kommunikálni, amit legbelül érzel. A belső változásokhoz azonban a külső formálása is hozzátartozik, ezt ne feledd.

Berei Andrea

Forrás, fotók: ourvanity.com,

hotcourses.com,

makeupgeek.com,

wikihow.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»