Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 2.

Fiatalító frizurák

Néhány frizurával egyszerűen fiatalabbnak tűnhetünk, miért ne próbálnánk változtatni, ha ezzel visszaforgathatjuk az idő kerekét?

A dús és egészséges haj a fiatalos megjelenés velejárója. A korral sajnos hajunk veszít pigmentjeiből, így fényéből is, ezért komolyan át kell gondolnunk, hogyan ápoljuk és tápláljuk, mielőtt még késő lenne. Tehát, ha szeretnél fiatalabbnak tűnni a korodnál, íme néhány frizura, ami segíthet neked ebben!

Hosszú haj frufruval

A hosszú haj önmagában véve is fiatalos, de némi naivitás és romantika is társulhat hozzá, attól függően viselője hogyan hordja. A frufru még kislányosabbá vagy akár elegánsabbá teheti külsőd. Mindenesetre légy óvatos, amikor kiválasztod a neked tetszőt, mindenképpen passzoljon arcod formájához. Sandra Bullocknak nagyon jól áll a frufru, tökéletes példája annak, hogy nem csak fiatalos, de elegáns is lehetsz egy időben.

A tincsek keretet formálnak az arc körül, az arcformádhoz leginkább illőt kell kiválasztani, mindez eldönti a frufru hosszát, illetve hogy mennyire érdemes ritkítani. Mindez természetes és fiatalos külsőt kölcsönöz. Sandra a szemöldökig érő egyenes vágású frufrut választotta, mely kiemeli az arc előnyös részeit.

Lépcsőzetes hajvágás

A lépcsőzetesen vágott haj nemcsak fiatalossá, hanem keskenyebbé és hosszúkásabbá is teszi az arcot. A különböző hosszúságú hajtincsek elegáns és fitt külsőt kölcsönöz viselőjének, mindemellett kicsit merész is. Éppen ezért légy óvatos, amikor kiválasztod a tincsek hosszúságát, de ha ki szeretnéd próbálni hogyan áll a bubifrizura, íme néhány tipp Victoria Beckham-től.

Copf

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a lófarok az iskolás lányok hajviselete. A felnőttek is bátran viselhetik, ha azt szeretnék, hogy arcuk keskenyebbnek vagy hosszúkásabbnak tűnjön. Azon kívül a copfba fogott haj súlya végett hátrahúzza az arcbőrt, amitől az sokkal feszesebbnek és fiatalabbnak tűnik. A lófarok nemcsak mindennapi hajviseletként állja meg a helyét, hanem party-kon is kedvelt az ilyen típusú frizura.

Választék

A középen elválasztott frizura nagyszerű választás azoknak, akik szeretnék elvonni a figyelmet a kerek arcformájukról. Szabadon hagyhatod, mint Jennifer Aniston, vagy néhány tincset fésülj hátra, aztán hajtűvel vagy csattal rögzítsd. Íme még a frizura, mellyel egészen egyszerűen fiatalosabb lehetsz.

Néhány egyszerű trükkel megváltoztathatod a frizurád és ezzel együtt külsőd is. Az arcod lehet fiatalosabb, hosszúkásabb vagy akár kerekebb is. Konzultálj egy szakemberrel, hogy egy adott frizura illik-e az arcodhoz! A lényeg, hogy megismerd alakját, és büszkén hangsúlyozd arcformád előnyeit.

Jaksa Edit

Forrás, fotók: ourvanity.com,

ukhairdressers.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»