Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 26.

Óvszer, tojás, hús - Lady Gaga jelmezt farsangra!

Naponta kerülnek napvilágra újabb és újabb meghökkentő fotók Lady Gaga furcsa öltözeteiről, amelyeket fellépésein visel. Bár ő nem farsangi jelmezként hordja őket, mi miért ne viselhetnénk némelyik polgárpukkasztó outfitjét a karneváli bulikon, ha már unjuk a hagyományos maskarákat?

A tavaly ősszel viselt húsruháját nem biztos, sőt, biztos, hogy nem mernénk felvenni, bár tény, hogy a téli hidegben sokáig megőrizné frissességét rajtunk a kényelmesnek és melegnek nem mondható, hússzeletekből készült outfit.

Kevésbé borzolnánk környezetünk kedélyét viszont, ha a művésznőhöz hasonlóan egy nagy tojásba bújva, vagy burkolózva érkeznénk a farsangi partyba – pláne, ha ismerősünk valamilyen madárnak vagy hüllőnek öltözik, és együtt mutatkozunk majd az este folyamán.

Tanító jelleggel, és persze a poén kedvéért bújhatunk egy nagy óvszerre emlékeztető ruhába is, ahogy Lady Gaga tette egy TV-show kedvéért nemrég, hogy ezzel is kifejezze a védekezés fontossága iránti elszántságát, és az AIDS elleni küzdelmet hatásosabban hirdethesse.

Ha még egy fokkal visszafogottabb farsangi jelmezre vágyunk, amely azért mégiscsak különbözik a már szokványos, egyszerű maskaráktól, kedvünkre válogathatunk például az énekesnő budapesti koncertjén bemutatott outfitek közül is, legyen az angyal, apáca, domina, vagy kristályjelmez!

Az ötletek száma, hogy miben legyünk farsangkor, végtelen. Kivetnivalót azonban mindegyikben találhatunk, akár azért, mert túlságosan extrémnek érezzük, akár megvalósíthatatlansága miatt, de olyan okból is lehet, hogy más mellett döntenénk inkább, hogy az túlságosan kényelmetlen viselet lenne, vagy esetleg már tudjuk, hogy más is hasonló jelmezben fog megjelenni, és mi inkább különböznénk tőle.

Ilyen esetekre érdemes átnézni pár másik sztár Halloween-jelmezét, hiszen azok között is van néhány, télűző bulira is való viselet. A szolidabbak pedig nyugodtan bújhatnak tündér, királylány, virág, méh, cica, nyuszi, boszi, nővérke outfitekbe is, ahogy Lady Gaga is teszi néha. A különlegesség titka úgyis a kreativitásban, és abban rejlik, hogy tudjuk magabiztosan viselni a maskarát.

Doroszlai Beáta

Fotók: fadedyouthblog.com,

huffingtonpost.com,

millionlooks.com,

            thehollywoodgossip.com,

                                stylelist.com,

starcasm.net,

theinsider.com,

kenyasstyle.com,

au.launch.yahoo.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»