Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. június 28.

Irány a strand!

Tízparancsolat menő strandra menők számára! Sztároktól ellesett tippjeinkkel a parton is megőrizheted szépségedet.

1.      

Használj napkrémet! Tudjuk, hogy nincs szebb a napbarnította bőrnél, de a bőrráknál bizony mégis van szebb. Vigyázz a bőrödre, védd a káros sugaraktól.

2.    

Hordj napszemüveget! Minél színesebb és nagyobb, annál jobb. Most aztán tényleg lehetsz trendi és tudatos is, óvd hát nyáron a szemedet. Legalább hunyorogni sem fogsz, így ráncos sem leszel.

3.  

Ne viselj sminket! A strandon amúgy is sokkal nagyobb ereje van a természetes szépségnek, mint a maszkszerű, tökéletesen kipingált hölgynek, és ráadásul káros is a bőrödnek, ha kisminkelt arcod napoztatod.

4.      

Legyen nálad fejfedő! Ha a kalapot nem is szereted, mert túl sok helyet foglal útközben, vagy lelapítja hajad, legyen nálad egy kendő, amit stílusosan fejedre köthetsz. Így biztosan elkerülheted a napszúrást.

5.      

Igyál sokat! Legyen állandó kiegészítőd az innivalód, ennek érdekében választhatsz akár fürdőruhád színéhez illő gyümölcslevet is, csak gondoskodj a folyamatos hidratáltságtól.

6.   

Zuhanyozz! Akár édes-, akár tengervízben mártóztál is meg, mosakodj meg, mielőtt kifekszel a napra. Ha a só- és homokszemcsék testeden maradnak, egyenlőtlen barnulást okozhatnak.

7.   

Kerüld a műszálas anyagokat! Sokkal elviselhetőbb úgy tartózkodni a napon, ha természetes, szellős anyagokból készült ruhát viselsz. Így még este is frissnek érezheted magad.

8.  

Elő a flip-floppal! Függetlenül attól, hogy medencék között sétálgatsz vagy természetes vizek partján, a talpadra mindig érdemes vigyáznod. Papucsot viselve fertőzést sem kapsz el, és éles kövek sem fogják felvágni a lábad.

9.   

Tarts magadnál pótfürdőruhát! Ha pancsolás után sokáig vizes fürdőruhát viselsz, könnyebben kapsz el kellemetlen fertőzéseket. De azért is érdemes tartalék bikinivel készülnöd a strandolásra, hogy ha esetleg szétszakadna a pántja/kikopna az anyaga/eltörne a kapcsa, akkor is tudj miben úszkálni.

10.  

Hagyd otthon értékeid! Strandra ne a legdrágább ékszereidben menj, mert fürdőzés közben viselve elvesztheted őket vagy el is színeződhetnek, sőt, ha a parton hagyod, ellophatják őket!

Doroszlai Beáta

Fotók: sofeminine.co.uk,

celebrityrush.com,

glamcheck.com,

dailymail.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»