Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 1.

Rendet a ruhásszekrénybe!

Ne csak magadra adj, törődj a gardróboddal is!

„A rend a kisemberek mániája. A zseni átlát a káoszon.”  Ezt mondhatjuk védekezésképp, ha valaki meglátja a roskadozó ruhásszekrényünket és a rumlit, ami körülötte van. Persze legbelül mi is tudjuk, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha tényleg rendet tartanánk. Nem mindegy ugyanis, hogy outfitünk kiválasztásakor a fiók legmélyéig kell-e ásnunk magunkat az áhított gönc megtalálásáért, vagy minden a helyén összehajtogatva/felakasztva várja, hogy őt vegyük fel...

Öt plusz egy tippünkkel segítünk, hogyan érdemes a gardróbban pakolászni!

1.    

Kategorizáld évszak szerint a ruháidat. Tedd a legfelső polcra, bedobozolva azokat a darabokat, amelyeket a következő hónapokban biztos, hogy nem fogsz felvenni.

2.     

Használj vékony, de strapabíró fogasokat a gardróbodban. A vastag, ormótlan daraboknak nincs helyük, a silány anyagból készült gyenge kis akasztók pedig nem fogják bírni a túlpakolást. A fogasok kampós részei pedig mind egy irányba, mégpedig a fal felé nézzenek, így bármikor könnyedén ki tudod kapni őket.

3.      

Rád van bízva, hogy szín, anyag, fazon vagy stílus alapján, de valamilyen szempontot figyelembe véve csoportosítsd ruháidat. Sokkal gyorsabban megtalálod majd így azt az outfitet, amit épp keresel.

4.      

Ami nem gyűrődik, azt nem kell feltétlenül felakasztanod. Helyspórolás céljából érdemes a farmerokat és a kötött pulcsikat, valamint a többi, vastag anyagból készült cuccodat összehajtogatnod és a szekrény polcain tárolnod.

5.      

Ahelyett, hogy az előszobában szanaszét tartanád cipőidet, tedd őket inkább átlátszó tárolókba, vagy felcimkézett kartonokba. Esetleg a lábbelikről készített fotóval is elláthatod a dobozokat, így akkor is tudsz gyönyörködni a topánjaidban, ha épp nincsenek elöl.

+1.

Sok időt nyerhetsz, ha jól megvilágított szekrényből veszed ki a gönceidet. A fényben gyorsan megtalálhatod a kívánt darabot, így nem kell előcibálnod, majd visszagyömöszölnöd minden mást, amit a homályban nem jól láttál.

Doroszlai Beáta

Fotók: fabsugar.com,

opticsplanet.net


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»