Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. november 27.

Sörözés nőiesen

Nem sok kiábrándítóbb dolog van, mint amikor életed párja (és ilyenkor el is bizonytalanodhatsz, hogy vajon valóban ő-e a Nagy Ő…) este úgy fekszik be melléd az ágyba, hogy árad az áporodott sörszag belőle. Na, ilyenkor jöhet jól másnap egy kis bosszú: wellness a kedvenc sörével!

Biztos sokáig alszik az esti sörözés után, úgyhogy mire felébred, Te már réges-rég túllehetsz egy jó kis „sörwellnessen”, persze csakis az ő kedvenc sörét felhasználva.

Sörözz pohárból!

Bár általában a lányok nem szeretik a sört, nem szégyen az, ha Te a kisebbség közé tartozol, és szívesen iszogatod időnként. De arra kérünk, adj magadra olyankor is - sörözz stílusosan! Szóval kérünk, ne dobozból vagy üvegből kortyold, hanem inkább pohárból, szép nőiesen.

Alternatív felhasználás

A többségnek viszont inni nem jó, úgyhogy nézzük meg, mi mindenre tudod Te is felhasználni az italt, persze sokkal-sokkal hatékonyabban, mint a teremtés koronája! Így aztán védekezésképpen mondhatod majd söre hűlt helyén dühöngő partnerednek, hogy Te csak neki akartál még jobban tetszeni...

Sörös növények

Önzetlen célokra is fordíthatod a folyékony kenyeret, és még a lakás is szebb lesz tőle. Ha sörrel átitatott ronggyal végigtörölgeted szobanövényeidet, soha nem látott ragyogással fognak megörvendeztetni leveleik. Szinte fel sem fogod ismerni a filodendronodat a kezelés után!

Sörpakolás

És e kemény házimunka után jöhet a jól megérdemelt pihenés: készíts tápláló reggelit arcbőröd számára! Egy kanál sör, egy kanál olivaolaj, egy tojásfehérje és egy kanál natúr joghurt összekeverésével olyan maszkot fogsz kapni, amely segít megakadályozni a pattanások kialakulását. Hatóanyagai ugyanis baktériumölő szerepükről is ismertek (a nők körében), de megkönnyítik szabadulásodat a mitesszerektől is.

maszk: hozzávalók

Sörsampon

Még mindig túl sok maradt kedvesed sörösdobozában? Mire meginná, úgyis kimenne belőle a szénsav; fogyaszd inkább el! Természetesen nem a megivását javasoljuk, tudunk ennél sokkal jobbat: samponnal való hajmosás után öntsd hajadra! Fényesebb, erősebb, ragyogóbb és élettel telibb lesz. Kinek kell balzsam és kondicionáló mindezek után? Így még spórolsz is, csak hígítsd fel. Fél liter víz, fél liter sör, két kávéskanál ecet és egy kis illóolaj kell hozzá, már ha nem szeretnéd, hogy loboncod kocsmaszagot árasszon később. Azért kiöblíteni ne felejtsd!

sört a hajra!

Sörfürdő

Na jó, még egy gonosz húzást tudunk ajánlani. Ezzel szerintünk csak akkor élj, ha:

-          az ígértnél sokkal később jött haza a kocsmatúrából a párod

-          még a bőre is bűzlik a sörszagtól

-          másnapossága miatt az egész következő napon használhatatlan

-          a túl sok sör pedig amúgy is elfoglalja a helyet a konyhában

Végy egy jó nagy, gőzölgő fürdőt – sörrel! Az egyiptomi nők is sörben pancsoltak, hogy enyhítsék ekcémás tüneteiket, vagy csak felfrissítsék és hidratálják bőrüket a nem túl kellemes illatú módszerrel. Tehát tölts a kád vizébe annyi sört, amennyit otthon találsz, és dőlj hátra lazítani. Ha végre előmászik a macskajajos tigris és meglátja, mi történt a kedvenc nedűjével és neked támad, onnantól úgysem fogsz tudni jót relaxálni egy ideig…

Doroszlai Beáta

Fotók: emmagem.com,

lightersideofbeer.com,

spavelous.com

travelpirates.blogspot.com,

justglasssite.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»