Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. május 22.

„Will you marry me?” - először

Emlékeztek Carrie Bradshaw esküvőjére? Persze a New York-i könyvtárba tervezett lagzi nem jött össze a Szex és New York főhősnőjének, mégis imádtuk… a ruháját!

Nemsokára itt a nyár, az esküvők főszezonja, úgyhogy elgondolkodtunk: mi volt az eddigi legszebb ruha, amit valaha is láttunk életünkben? Ezúttal a filmekből merítettünk ihletet, s megpróbáltuk összegyűjteni azon menyasszonyok ruháit, amiket mi is szívesen hordanánk a saját esküvőnkön.

1.)

A már említett Carrie egy Vivienne Westwood ruhát viselt a majdnem nagy napon. Az ekrü ruhaköltemény a dizájner Wake Up Cave Girl nevű kollekciójának egyik darabját képezte, s a film megrendelésére készült.

2.)

Jennifer Aniston a Marley és én című vígjátékban egy Carolina Boulton Couture ruhát viselt. Hogy ne fagyjon meg az ujjatlan darabban a téli esküvőn, a vállára terített egy kötött ponchót. Ti ujj nélküli ruhában esküdnétek hóban, fagyban?

3.)

A Másnaposokban kevésbé figyeltünk a menyasszony ruhájára, mert a filmben elsősorban nem az esküvőn volt a hangsúly. Ám nem mehetünk el amellett, hogy Sasha Barrese egy vállnélküli, selyem organza ruhát viselt, amelyet Amsale’s Tyler tervezett.

 

4.)

S ha már megemlítettük ezt a ruhát, akkor szóvá kell tennünk, hogy a Minden kút Rómába vezet című vígjátékban Kristen Bell ugyanezt a kreációt viselte, csak fekete selyem szalag helyett neki szürke színű fogta körbe a derekát.

 

5.)

A csajok háborúja című filmhez Vera Wang két ruhát is kreált a két vetélkedő arának: egy ejtett vállú, tojáshéj színű taftot Anne Hathaway-nek, s egy klasszikus tüllruhát Kate Hudsonnak. Kié a szebb szerintetek?

 

6.)

És ha már Anne Hathaway, akkor meg kell említenünk egy másik filmjét is, a Neveletlen hercegnő naplója 2-t, amiben egy Gary Jones tervezte hosszú ujjú ruhát viselt. Gyönyörű a hosszú csipke fátyol, valamint a szintén csipkével, gyöngyökkel és kristályokkal kirakott felsőrész, amire kísértetiesen hasonlít Kate Middleton esküvői ruhája.

 

7.)

A következő menyasszonyunk, Jennifer Garner egy Manuel Mota vállnélküli csipkeruhát viselt az Excsajok szelleme című amerikai vígjátékban. Tudtad, hogy Manuel Mota ruháit Magyarországon is lehet kapni?!

 

8.)

Amsale Aberra két filmbe is tervezett menyasszonyi ruhát. Az elsőt Julia Roberts viselte „Oltári nő”-ként, a másodikat Katherine Heigl, miután előzőleg 27 koszorúslány ruhát is magára öltött. A huszonhetedik igen volt az övé egy V-nyakú, ujjatlan, hófehér ruhában.

 

9.)

Patricia Field egy másik filmben is megmutatta esküvős oldalát: Krysten Ritter viselte ezt a habos-babos, hosszú fátyolos ruhát az Egy boltkóros naplójában, ahol bár tömérdek mennyiségű ruhát láthattunk Isla Fischer tolmácsolásában, nem lehet szó nélkül hagyni a menyasszonyét sem.

 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen különleges, a megszokottól eltérő esküvői ruhákat találtunk a filmkalendáriumban, akkor olvassátok majd el cikkünk második részét is!

Lazáry Fanni

Fotók: celebritybrideguide.com,

weddingphotography.com,

coralsbridal.com,

weddingbee.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»