Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. május 30.

Túlélni a butikban

Amikor a pasinak ruhát kell vennie...

Vannak kivételek persze, de a legtöbb férfi rühell vásárolni, kivéve, ha autógumiról vagy borról van szó. Néha viszont kénytelenek mégis bemerészkedni egy-egy ruhaboltba, ha már az utolsó hordható nadrágjuk is leszakadni készül róluk. Sok esetben még ilyenkor is külső unszolásra hajlandóak csak betenni a lábukat a veszélyes zónába, de tisztelet azoknak a hímeknek, akik saját akaratukból szánják rá magukat a – számukra - szörnyű procedúrára.

Ha elkísérjük őket, tudunk enyhíteni a szenvedésükön. Segítsünk nekik, hogy kevésbé kínkeservesnek éljék meg a shoppingolást!   

Mit tehet az ember lánya ilyenkor?

1. Éhgyomorra ne

Előtte érdemes megetetni a teremtés koronáját, hogy ne legyen gond az állóképességével. Az adaggal viszont óvatosan kell bánni, nehogy túl sokat egyen, mert akkor meg a tele hasa lesz a baja...

2. Plázába ne

Ha nincs rossz idő, válassz inkább vásárlóutcát, mint plázát, mert a zárt, vibrálóan ingerdús térben jobban senyvedne. És persze indirekt módon, rávezetve a javaslattal, hogy aztán ő mondja ki, hova menjetek. Nehogy úgy tűnjön, a te ötleted volt; legyen a Férfié a dicsőség, hogy kitalálta a legmegfelelőbb helyszínt.

3. Csak célirányosan

Ahogy beértek az első boltba, azonnal mutasd meg a hímednek, merre találjátok a férfi ruhaneműket. Nehogy rögtön leragadj a bejárattal szemben lévő akciós termékeknél!

4. A legrövidebb útvonalon

Emeletes butikoknál használjatok liftet, így hipp-hopp felmehettek a férfiosztályra – azok úgyis fent szoktak lenni. A vásárláshoz kedvcsinálásnak kaphat pár extra puszit a liftben, ha nincs ott senki más rajtatok kívül!

5. Csak hatékonyan

Tudja konkrétan, mire van szüksége? Reméljük igen, így tudsz segíteni, mit merre talál; adogass a kezébe is darabokat, hálás lesz érte, hogy időhatékonyak vagytok együtt.

6. S-XL

Nem tudja a méretét? Nem baj, vigyen be két-három különböző nagyságút egy modellből, így csak megtalálja a neki valót. Ha mégsem lett jó rá egyik cucc sem, villámgyorsan szaladj vissza másik színekért/fazonokért/méretekért, és töltsd fel újra a próbafülkét felpróbálandó termékekkel. Nehogy neki kelljen visszaöltöznie, kimennie, válogatnia és újra nekivetkőznie!

7. Hízelegj!

Természetesen dicsérd meg mindenben, amit magára vesz. Hadd legyen büszke magára a fiúd; hangsúlyozd ki, milyen izmos ebben a pólóban, vagy milyen formás a feneke abban a nadrágban.

8. Csábíts!

Esetleg csatlakozhatsz te is a próbafülkébe, ha vagytok olyan viszonyban. Nagyon azért ne rosszalkodjatok, nehogy máskor ne engedjenek be a boltba! Persze egy kis puszilkodás belefér, ám mindenképp nézd viszont meg előtte, földig ér-e a fülke ajtaja/függönye; a legtöbb helyen nagy rést hagynak ugyanis alatta, éppen azért, hogy látsszon, nem két pár láb ácsorog-e bent.

9. Próbafülke nélkül

Meg se kell környékezni az öltözőfülkéket, ha a fiúd csak inget, zakót, kabátot akar. A boltban elhelyezett tükrök előtt is felpróbálhatja ezeket, ez valószínűleg kevésbé túráztatja a tűrőképességét, mint végigállni a sort a fülkékhez.

10. Humorral stressz ellen

A vásárlással járó borzalmas stresszt oldhatod közben úgy is, ha néha nagyon nem a ti ízléseteknek való cuccokat mutogatsz neki; a vicces darabok hátha kicsit elterelik figyelmét a fárasztó feladatáról.

11. Teljeskörű frissítés

Amikor már végre egyszer bent van egy boltban, talán érdemes túlesnie minden shoppingolási kötelezettségén. Ha úgyis ott vagytok, kérdezz rá, nincs-e szüksége másra is. Lehet, hogy kedvet kapott annyira, hogy az egész ruhatárát felújítsa.

12. Fényt az alagút végére

Előbb-utóbb, és valószínűleg inkább előbb lankadni kezd a türelme. Ígérj be neki egy kávézást, ha sikerül átvészelnie a vásárlást!

13. Segítség fehérneműkben

Végre valahára megszereztétek azokat a ruhaneműket, amire szüksége volt? Ha teljesen kitikkadt, bevethetsz egy kis frissítőt a női részlegen átsétálás közben – kérdezd meg, van-e még egy kis ideje, energiája fehérneműt venni neked. Valószínűleg nem lesz ellenére segédkezni kiválasztani a szexi bugyikat és melltartókat! A szemét legeltetheti rajtad miközben próbálgatod a csábos csipkéket, így aztán pláne nem fogja bánni.

Ahogy végeztetek a shoppinggal, váltsd be ígéretedet, kávéztasd meg, majd vidd haza és kényeztesd tovább. Fejezd ki elismerően, milyen jól néz ki az új ruháiban, meg amúgy is, amiért ilyen ügyesen kibírta a vásárlási procedúrát, ő a nap hőse!

Doroszlai Beáta

 Fotók: catholicdadsonline.org,

1000fights.com,

cwgala.wordpress.com,

shadesbreath.hubpages.com,

examiner.com,

womenology.fr,

visualphotos.com,

gulf-trade.net


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Kabátkalauz

Válassz alakodhoz illő kabátot!»»

Ördögi piros

Sosem mertél tűzpiros ruhába vagy lángoló vörös cipőbe bújni? »»

Divatszabályok

Szegd meg őket, stílusosan! »»

Gardróbcsere

Egy női ruhásszekrényben sosincs elég hely.»»

Bújj borba!

Ne csak idd, viseld is a bort!»»

„Will you marry me?R...

A folytatásban összegyűjtöttünk pár extrémebb, rendhagyóbb filmes menyasszonyi ruhát.»»