Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. november 20.

Kabátkalauz

Kabátból (ahogy másból sem) nem elég egy. Ha a Te ruhatáradban is ott sorakoznak a vékonyabb-vastagabb, hosszabb-rövidebb, színesebb-komorabb télikabátok és nem tudsz dönteni, melyiket hordd többet; vagy ha épp kabátvásárláson töröd a fejed, fontold meg, hogy melyik illik leginkább alakodhoz!

Ha dús dekoltázzsal rendelkezel és eleged van abból, hogy szemed helyett idomaidat nézik beszélgetőpartnereid, viselj nagy zsebekkel ellátott kabátot. Ezzel átirányíthatod az illetlen tekinteteket derekad felé.

Alacsony termetű olvasóink számára rövidebb kabátot javaslunk, amely derékövvel kiemeli az alakot. Hosszabb kabátok viselése azért kerülendő, mert optikailag csökkenti viselője magasságát. Persze ha nagyon fázol, lehet, hogy érdemes mégiscsak olyan darabot választanod, amely a combodat is melegen tartja…

Teltkarcsúbbaknak ajánlott egyenes szabású, nagy gallérral ellátott fazon mellett dönteniük, amely kiválóan eltereli a figyelmet az esetleges párnácskákról az arc felé.

Azoknak, akik várandósságuk miatt gömbölyödtek ki és szívesen hangsúlyozzák pocakjukat, javasoljuk azon köpenyek hordását, amelyeken csak a nyaknál vannak gombok – így a növekvő baba még a legutolsó hónapokban is elfér az outfit alatt!

Fiús testalkatú hölgyeken a hosszabb, deréknál övvel ellátott, deréktől bővülő kabátok mutatnak legjobban, homokóra-alakot kölcsönözve viselőjüknek.

Persze az sem mindegy, aznap épp milyen hangulatodban vagy, illetve milyen stílusú, színű az outfited. Szóval bátran viseld bármelyiket, de ha előnyösen szeretnéd alakod hangsúlyozni, elsősorban a fenti tanácsok alapján válassz kabátot.

 

Doroszlai Beáta

Fotók: shine.yahoo.com,

40plusstyle.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Elferdítve

„Nothing taste as good as skinny feels.” - Kate Moss.»»

A ruha teszi a partit!

Egyre több tematikus partyra kapunk meghívót, és ha a normál dress code is okoz fejfájást sokszor, akkor egy ilyen ...»»

Luxust a népnek!

Útikalauz stopposoknak és állandó kétkedőknek. Azoknak, akik azt hiszik, a metróállomástól sosem juthatunk el a...»»

Újromantika? Újromantika!

Gondoltátok volna, hogy századunkban újra értelmet nyer a romantika felfogása?»»

Nőideál az art deco idején

Az 1910-es évek vége és az 1920-as évek eleje úttörő volt a női egyenjogúság terén.»»

Vintage esküvő stílusbakik né...

Interjú Klenovszki Mimi esküvőszervezővel. »»