Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. december 23.

Gossip Girl – a legdivatosabb pletykafészek

Fájó búcsút kellett vennünk a Gossip Girltől (magyar néven: Pletykafészek), ugyanis hat évad után múlt héten levetítették a sorozat záró epizódját. Nemcsak a pletykás, amerikai, újgazdag tinédzserektől kellett megválnunk, hanem a kezdetektől felvonultatott pazar ruha-, cipő- és kiegészítő-költeményektől is, melyek pontosan követték az aktuális divatot.

Az utolsó rész megnézése után már csak reménykedni tudunk, hogy a fashionista-mennyország valahogy így fog kinézni:

Serena van der Woodsen rögtön egy 3.1-es Phillip Lim gyapjúkabátban libegett be Dan új Upper East Side-i lakásába. A szürke kabát egy Missoni Intarsia ruhát rejtett, bár ebből sajnos csak egy kis részletet láthattunk. A Christian Louboutin magassarkú és a Valentino kristályokkal díszített táska már tényleg csak hab volt a tortán.

Az epizódban egy pár perc erejéig visszatekintettek a múltba is: láthattuk Chuck ascot korszakát, Dan kordbársony zakóit és Blair hajpántjait, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A hajpántok olyan meghatározó attribútumaivá váltak Blair Waldorfnak, mint anno a kis fekete Coco Chanelnek. Bebizonyította, hogy nemcsak a gimnazista uniformishoz illik a hajpánt, hanem egy divatház vezetője is viselheti azt. Csupán a harmóniára kell törekedni: a ruha színe, anyaga, stílusa passzoljon a hajpántéhoz. Ráadásul nemcsak a filmvásznon teremtett divatot, és kötelezően követendő gimnáziumi trendet Blair, hanem a sorozat nézői is elkezdték hordani a különlegesebbnél különlegesebb hajbavalókat.

Természetesen a két legemlékezetesebb pillanat Blair és Serena esküvője volt. Leighton Meestert egy halványkék Elie Saab hosszú ujjú ruhába öltöztették, ami a tervező 2012-es tavaszi haute couture kollekciójának egy darabja, míg Blake Livelyra egy vállakat szabadon hagyó arany, víz-zöld tüllszoknyás Georges Chakra couture báli ruhát adtak. Blair Sequin fülbevalókat és egy Enchanted Atelier hajpántot viselt még. Te melyiket választottad volna?

Serena esküvőjén azonban nem csak a szőke szépségre adtak lenyűgöző outfiteket. Először Blair Zuhair Murad couture ruháján akadt meg a szemünk. A fémes hímzett ruhát a vállaknál masnikkal díszítették, ami még bájosabbá tette a fiatal anyukát. (Igen, Chucknak és Blairnek a sorozat végére gyereke születik…)

Másodszor pedig Jenny Humphrey nagy visszatérésén esett le az állunk: ő is egy gyönyörű Zuhair Murad hímzett ruhát viselt, CL Lady Daf magassarkújával. Nem véletlenül választottak két ruhát is a libanoni divattervezőtől csak ebben a jelenetben, hiszen már egy korábbi részben is lenyűgözött minket ruhakölteményével. Emlékeztek?

Georgina is ott volt természetesen az esküvőn, méghozzá egy flitteres Robert Rodriguez miniben, Lily pedig egy lila Bottega Veneta zsákruhát öltött magára.

A glamúros esküvő tökéletes lezárása volt a sorozatnak. És bár nem fogunk már több Gossip Girl részt látni, bármikor visszatérhetünk a www.fashionofgossipgirl.com oldalra nosztalgiázni!

Lazáry Fanni

Fotók: gossipgirl.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vásárlás mindenekfelett

Önvizsgálat a boltkórosságtól a felüdülésig»»

Táncmesék Felnőtteknek

Balett kulisszatitkok a Mai Manó Házban»»

Normcore... Hogy micsoda?

A divatvilág szótárába új kifejezés került: normcore. Mi ez?»»

Tömegcikkek kontra designer-t...

Hogyan jutnak el a gondolatok az üzletek polcaira?»»

Elcsípni Valentint

Egy nap, felesleges giccs nélkül.»»

VÁGY

Divatfotó kiállítás januárban a Bálnában»»