Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. február 12.

Elcsípni Valentint

Egy nap felesleges giccs nélkül.

Rózsaszín és még szívecske is van rajta? Na ne már! Mi, férfiak gyakran kapunk parfümöt, borotválkozás utáni balzsamot és egyéb kozmetikai terméket, ha ajándékozásra kerül sor, de amikor az egyik barátnőmtől kapott tipikusan „valentinos” tusfürdőt rakom ki a polcra, kedvem lenne szájon vágni a szőkeherceget, aki mindent elrontott, amit csak el lehetett.

Metroszexuális? Talán. Vonzó? Mindenképp. De cuki? Semmi esetre sem. Ez az ünnep Rómeóhoz talán, de Batmanhez már nem éppen passzol. Olyan nagy baj, ha férfiként másra vágyunk?

Belátni, hogy a Valentin nap csupa giccs és kierőszakolt szerelem, nem nehéz. Ám kiállni a sorból, már nem egyszerű. A kérdés, miszerint megünnepeljük-e a Valentin napot, nagyon is gyakori mostanság. Magyarországon nem egyöntetű a válasz, mert akadnak, akik várják, és vannak olyanok is, akik tudomást sem vesznek az ünnepről. Ám hova tovább oda jutunk, hogy nem merjük elkerülni az ünnepet, mert vagy a párunkat, vagy az élet egyetlen értelmének tartott szerelmet hazudtolnánk meg a lépésünkkel.

Mindenesetre van megoldás azoknak, akik szeretnék elkerülni a felesleges csillogást, és még mi, férfiak is jól érezhetjük magunkat. Szálljunk le a földre! Először is el kell felejtenünk a rózsaszín mázt és az egyszerűségre kell törekednünk. Ha ajándékot szeretnénk adni a párunknak, meg lehet oldani piros szívecskék nélkül is. Legyünk kreatívak és gondolkozzunk a hétköznapokban. Ez a nap lehet akár egy új időszak kezdete. Kereshetünk új közös elfoglaltságot, vagy talán végre itt az ideje, hogy leüljünk és meghallgassuk egymást.

A legújabb új-zélandi kutatások azt sugallják, hogy azok a nők, akik együtt fogyasztanak alkoholt párjukkal, boldogabb kapcsolatban élnek, mint akik partnerük nélkül teszik ezt. Nem azt mondom, hogy rúgjunk be együtt, de nem kell minden este a haverokkal söröznünk. Elmehetünk bowlingozni, de több szabadulós játék közül is választhatunk a városban. Éljünk át egy életre szóló élményt, hogy a párunk ne csak társsá, hanem legjobb barátunkká is váljon.

Elmehetünk vacsorázni valahova, de ágyba is vihetjük a reggelit.

Az ajándék legyen menő és szóljon az év 365 napjára!

Végezetül pedig ne feledjük, hogy ilyenkor a hölgyek mindent megtesznek, hogy elvarázsoljanak bennünket. Azért ez az egy dolog még is csak jó az ünnepben.

Pongrácz László


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

A ruha teszi a partit!

Egyre több tematikus partyra kapunk meghívót, és ha a normál dress code is okoz fejfájást sokszor, akkor egy ilyen ...»»

Luxust a népnek!

Útikalauz stopposoknak és állandó kétkedőknek. Azoknak, akik azt hiszik, a metróállomástól sosem juthatunk el a...»»

Újromantika? Újromantika!

Gondoltátok volna, hogy századunkban újra értelmet nyer a romantika felfogása?»»

Nőideál az art deco idején

Az 1910-es évek vége és az 1920-as évek eleje úttörő volt a női egyenjogúság terén.»»

Vintage esküvő stílusbakik né...

Interjú Klenovszki Mimi esküvőszervezővel. »»

Formaruhák hetedhét országbó...

Ízelítő a világ formaruháiból»»