Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2015. május 17.

Nagyon elegáns és nagyon bubis: buborékfóliás koktélruhák kedvenc magyar tervezőnktől

 6 in 1 ruhák a kreatív nőiesség kedvelőinek, Szilas Ritától: a La Masniban új ruhakollekció vár, amelynek darabjai egyszerre elegánsak, csinosak, szexisek, fiatalosak, játékosak és extravagánsak. Mindez bézs-, pezsgő-, törtfehér- és mályvaszínekben, vagy épp friss sárgában a finom, bájos megjelenésért, megbolondítva itt-ott buborékfóliás elemekkel. A különleges betétek a szemünket is úgy irányítják, ahogy szeretnénk – bubifóliát a dekoltázsra, derekunkra, csípőnkre vagy épp combunkra! A bubirucinkban pedig irány a kerti parti, lagzi, vagy vacsora!

 

Esküvő vagy grillparti, színház vagy koktélozás: itt a dress code-compatibilis bubiruci!

Buborékfóliát pukkasztgatni mindenki szeret. De viselni már nem sokunknak jutna eszébe. Szilas Rita az első, aki gondolt a bubiimádókra: kedvenc anyagunkat már esküvőre, partira, vacsorára, színházba, vagy randira is viselhetjük. A La Masniban kapható bubiruhákkal ugyanis eleget teszünk az elegancia elvárásainak, mégsem kell lemondanunk játékosságunkról. Ilyen az, amikor a jó ötlet igényes kivitelezéssel párosul!

 

Fazonok, színek és elemek a buborékok bűvöletében

Hatféle koktélruha is arra csábít, hogy buborékba bújjunk. A törtfehér, harangszoknyás modell mellrészét díszítik bubik, míg az egyenes szabásvonal és a krémszínek kedvelői három fazon - a derekat és csípőt hangsúlyozó, valamint a nyakra és a vállakra fókuszáló, illetve a tekintetet a derék és a comb felé vezető változat - közül is választhatnak. Üde sárga variációk is rendelkezésre állnak, a visszafogottabb kialakítás oldalt kapott buborékfóliás betéteket, a bevállalósabbak kedvence pedig az alakot jobban sejtető és kapucnival ellátott variáció lesz.

Bubi outfit a Story Gálán

 Sallai Nóra már felavatta a bubiruci-kollekciót: a neki készített bubiestélyiben a legjobban öltözött celebek egyike volt a 2015-ös Story Gálán. Földig érő, középen buborékfóliával ellátott ruhakölteménye kiemelte a művésznő tökéletes alakját, bubikapucnija pedig vagányan, mégis stílusosan koronázta meg a szettet.

A bubicsalád új taggal bővült

Szilas Rita bebizonyította, hogy a bubifólia a koktélruháknak is nélkülözhetetlen része. A ruhakollekció darabjai pedig jól illenek a tervezőnő további modelljeihez: a méltán híres bubikabihoz jól passzol a bubifóliás retikül, sőt, a szett tovább bővíthető a hidegben fülmelegítővel, persze bubimintával! Nemcsak buborékfújáshoz ideális viselet!

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«78910111213»

Ápold kezeid a hidegben

Ha a mínuszok és a szél megviseli kezeidet, itt az ideje, hogy tégy ellene.»»

Fiatalító frizurák

Néhány frizurával fiatalabbnak tűnhetünk. Te visszaforgatnád az idő kerekét?»»

Neked való melltartó

Tippeket adunk, hogy milyet válassz magadnak!»»

Légy egyedi!

Úgy érzed, nem válsz ki a tömegből, nem lehet eléggé észrevenni téged?»»

Csinosan a hidegben

Egy-két ötletes tipp segítségével a hidegben is megőrizheted stílusosságodat. »»

Puskadivat

Tudni szeretnéd, hogy mit vegyél fel vizsgára, ha puskázni szeretnél?»»