Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

 2015. május 17.

Nagyon elegáns és nagyon bubis: buborékfóliás koktélruhák kedvenc magyar tervezőnktől

 6 in 1 ruhák a kreatív nőiesség kedvelőinek, Szilas Ritától: a La Masniban új ruhakollekció vár, amelynek darabjai egyszerre elegánsak, csinosak, szexisek, fiatalosak, játékosak és extravagánsak. Mindez bézs-, pezsgő-, törtfehér- és mályvaszínekben, vagy épp friss sárgában a finom, bájos megjelenésért, megbolondítva itt-ott buborékfóliás elemekkel. A különleges betétek a szemünket is úgy irányítják, ahogy szeretnénk – bubifóliát a dekoltázsra, derekunkra, csípőnkre vagy épp combunkra! A bubirucinkban pedig irány a kerti parti, lagzi, vagy vacsora!

 

Esküvő vagy grillparti, színház vagy koktélozás: itt a dress code-compatibilis bubiruci!

Buborékfóliát pukkasztgatni mindenki szeret. De viselni már nem sokunknak jutna eszébe. Szilas Rita az első, aki gondolt a bubiimádókra: kedvenc anyagunkat már esküvőre, partira, vacsorára, színházba, vagy randira is viselhetjük. A La Masniban kapható bubiruhákkal ugyanis eleget teszünk az elegancia elvárásainak, mégsem kell lemondanunk játékosságunkról. Ilyen az, amikor a jó ötlet igényes kivitelezéssel párosul!

 

Fazonok, színek és elemek a buborékok bűvöletében

Hatféle koktélruha is arra csábít, hogy buborékba bújjunk. A törtfehér, harangszoknyás modell mellrészét díszítik bubik, míg az egyenes szabásvonal és a krémszínek kedvelői három fazon - a derekat és csípőt hangsúlyozó, valamint a nyakra és a vállakra fókuszáló, illetve a tekintetet a derék és a comb felé vezető változat - közül is választhatnak. Üde sárga variációk is rendelkezésre állnak, a visszafogottabb kialakítás oldalt kapott buborékfóliás betéteket, a bevállalósabbak kedvence pedig az alakot jobban sejtető és kapucnival ellátott variáció lesz.

Bubi outfit a Story Gálán

 Sallai Nóra már felavatta a bubiruci-kollekciót: a neki készített bubiestélyiben a legjobban öltözött celebek egyike volt a 2015-ös Story Gálán. Földig érő, középen buborékfóliával ellátott ruhakölteménye kiemelte a művésznő tökéletes alakját, bubikapucnija pedig vagányan, mégis stílusosan koronázta meg a szettet.

A bubicsalád új taggal bővült

Szilas Rita bebizonyította, hogy a bubifólia a koktélruháknak is nélkülözhetetlen része. A ruhakollekció darabjai pedig jól illenek a tervezőnő további modelljeihez: a méltán híres bubikabihoz jól passzol a bubifóliás retikül, sőt, a szett tovább bővíthető a hidegben fülmelegítővel, persze bubimintával! Nemcsak buborékfújáshoz ideális viselet!

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Elferdítve

„Nothing taste as good as skinny feels.” - Kate Moss.»»

A ruha teszi a partit!

Egyre több tematikus partyra kapunk meghívót, és ha a normál dress code is okoz fejfájást sokszor, akkor egy ilyen ...»»

Luxust a népnek!

Útikalauz stopposoknak és állandó kétkedőknek. Azoknak, akik azt hiszik, a metróállomástól sosem juthatunk el a...»»

Újromantika? Újromantika!

Gondoltátok volna, hogy századunkban újra értelmet nyer a romantika felfogása?»»

Nőideál az art deco idején

Az 1910-es évek vége és az 1920-as évek eleje úttörő volt a női egyenjogúság terén.»»

Vintage esküvő stílusbakik né...

Interjú Klenovszki Mimi esküvőszervezővel. »»