Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. augusztus 16.

Farmert mindenhova

Válság ide vagy oda, nem elsősorban az ár alapján választunk farmert, mutatják az Arena Plaza Arena Fashion Index kutatásának eredményei. A legtöbben a fazont tartják a legfőbb szempontnak. Nagyon sok válaszadó arra törekszik farmervásárláskor, hogy a kiválasztott darab a lehető legelőnyösebben formálja alakját. A harmadik legfontosabb tényező a kényelem, nem sokkal alatta a jó minőség szerepel a listán. 

Farmer mindig mindenhova

Munkahelyre hétköznapokra, valamint a baráti találkozókra viselnek leggyakrabban farmert a válaszadók. Feleannyian hordanak randevúkra is denim ruhadarabokat. Legalább 3-5 napon farmert hord a kérdőívet kitöltők fele, 32%-uk akár minden nap a farmer mellett dönt. 

Csakis a klasszikus! 

49% nyilatkozta azt, hogy csakis klasszikus kék, illetve fekete farmert hord. 27% a válaszadók közül a különleges színű/mintájú darabokat szereti, míg 19%-uk az aktuális divat színeit, mintáit keresik.

Farmer=nadrág

Ha farmer, akkor elsőként a nadrág jut a válaszadók 92 %-a eszébe. 4%-uk a dzsekivel asszociálja a farmert, 2%-nyi kitöltőnek elsőként a sort ugrik be a farmer szó hallatán. 1%-uk szerint a farmer szoknya legyen.

Farmerfajták

A nők körében egyértelműen a skinny fazon a nyerő (64%), amelyet sorrendben az egyenes szárú (22%) és a trapéz szabás (6%) követ. A férfiak pedig egyértelműen a klasszikus egyenes szárra voksolnak (56%), de a szűk szabás (16%) és a bőszárú fazon (12%) is népszerű. 

Farmer kreatívan

 Bár a nadrágok győznek a farmerok terén, a lehető legextrémebb ruhadarabok is bekerültek már a válaszadók ruhatárába. Szerintük a kiegészítők is készülhetnek farmerból, legyen az öv, kendő vagy kalap. A kérdőív kitöltői viseltek már valaha overallt, topot és mellényt.  De érkeztek még különlegesebb válaszok is arra, melyik ruhadarabok készülhetnek farmerból: lábbelik, mint például a cipő és a csizma. Sőt, még különlegesebb ruhaneműk alapanyaga is lehet farmer: a fehérneműké! És akkor már miért ne viselnének farmerbikinit is!

FashionTime

Fotó: Arena Plaza


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nők elégedettsége arányos a...

Minden második nő elégedetlen a hajával. Az elégedettség arányos például a hajhosszal.»»

Milyen legyen egy pláza? Rend...

A legfontosabb tényezők egy bevásárlóközpont választásánál: az ár, a tisztaság, a kényelem és a parkolási lehetősége...»»

Jessica Alba cuccait akarom!

A hidegebb hónapokra pasztellszínekkel, kötött holmikkal, bokacsizmával készülünk»»

Minőségre és egyediségre váru...

Fashion Index kutatás eredmények a tavaszi gardróbfrissítés kapcsán»»

A luxus boldogít (?)

Jóllét-érzésünkön javít, ha van prémium márkás cuccunk.»»

A hölgyek az aktívabb hitelká...

Többet vásárolnak hitelkártyával a nők, mint a férfiak»»