Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 22.

Átlagon felüli zakók

A zakó a férfi ruhatárának egyik alappillére. Rengeteg munkahely megköveteli viselését, ám néhányan munkán kívül is szívesen viselik. Nekik mutatunk most néhány olyan példát, mellyel kitörhetnek a megszokott formákból és viseletekből, egy egészen új és ezen a nyáron trendi vonallal. A hangsúly az ujjakon van, kedves férfiak!

Felhajtva

A hölgyeknél már jól bevált trükk, hogy blézerük ujját felhajtják, felgyűrik, ezzel az egyszerű szabású és színű felsőrészt is különlegessé, trendibbé tehetik, mely egy másik stílust is magában hordozhat. Ahogy a Costume National példáin is látszik, az elegáns, tört fehér öltönyt kissé lezserebbé és lazábbá tehetjük, ha ujját hanyag módon felgyűrjük. Ugyanezt fekete öltönnyel is megtehetjük, utolsó simításként a fehér inget hajtsuk kívülre, így még üzleti ügyekben, hivatalos tárgyalásokon is eljárhatunk.

Costume NationalCostume NationalCostume National 

Rövid ujjal

Az eleganciától kicsit messzebb áll, ám némi könnyítést jelenthet a forró nyári napokon a kötelező zakó viselés kapcsán, ha rövidebb ujjal van ellátva a felsőrész. Trussardi egy hófehér zakót álmodott rövid ujjal, mely alól kilátszik az ing felhajtott ujja. Bátran viseljünk színes inget a zakó alá, kifejezett stílusértékkel bír, ha jól válogatják! A C’N’C Costume National ezüstös szürkés összeállítása kissé sportosabb, így a hétköznapokra, estékre ajánljuk inkább, akár pólóval, akár inggel, ám szigorúan nyakkendő nélkül.

Trussardi 1911C'N'C Costume NationalTrussardi 1911

Ujjatlanul

Mivel nem alapszabály, hogy egy zakónak kötelező ujjal rendelkeznie, ezért akár el is tekinthetünk tőle. Így tettek a Dior Homme-nál is és egész egyszerűen lecsippentették válltól kezdődően a szerintük felesleges anyagot. A sötét szürke öltöny így pusztán annyiban különbözik elődeitől, hogy ujjatlan, ám ehhez is nyugodtan hordhatunk inget, pólót egyaránt. További élményt jelenthet az a világos szürke zakó, mely ugyan gombolással nem rendelkezik, ám helyette fodorra emlékeztető megoldással látták el a néhai gallér helyének végződésétől. Feminin vonású uraknak javasoljuk inkább ezt a példát.

Dior Homme Dior HommeLanvin

Székely Krisztina

Fotók: fashionising.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Bársonyos férfiak

Ez a matéria az idei téli férfiruháknak is egyik kedvelt alapanyaga.»»

Mellényt az urakra is!

Mellények, eltérő kabátujjak, meglepő anyagpárosítások a férfi kabátokon.»»

Egy szoknya, egy nadrág

Szoknyaszerű szerzemények a férfiakon!»»

Irhával a hideg ellen

Ha a leghidegebb téli napokon sem akarsz fázni, válaszd az idén divatos irhát!»»

Mintaférfi

Erőteljes minták lepték el a férfiruhákat!»»

Oldalra húzódva

Ha jobban tetszenek a gomboknál a cipzárok, idén télen hordd őket oldalt!»»