Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 13.

Black feat white

Talán az öltözködés alapjának is nevezhetjük a fekete és fehér kombinációját, hiszen mindenkit elkísér gyermekkora óta a két szín együttese. Számos helyzetben és alkalommal viselhető és viselendő ez a kooperáció, ugyanakkor még sincs új a nap alatt, hiszen két alap színről beszélünk, melyek megújítása tulajdonképpen lehetetlen. A mindig elegáns és állandó jó döntésnek bizonyuló együttműködés 2010-es, nyári viseletéből mutatunk pár példát!

Mire figyelj? 

Állj a tükör elé, és tegyél magad elé egy fehér, majd egy fekete inget. Teljesen meg tudja változtatni az összhangot, nem mindegy, hogy melyik színt viseled alul, melyiket felül. Vigyázz, hogy a fehér ne sápasszon! A mediterrán típusú férfiak bátran viselhetik a fehér inget, csak kiemeli sötét hajukat és igéző szemüket. Ha világosabb típus vagy, tényleg nem árt a tükör előtt egy próbát tenni, és látni fogod, miben nézel ki jobban! 

 

Dolce&Gabbana

A tervezők a lezser eleganciát próbálták megfogni és kifutóra emelni a felgyűrt ujjak, felhajtott nadrágszárak és apró kézitáskák által. A kigombolt ing feledteti a szigorú eleganciát, ám a nadrágoknak köszönhetően mégis kapunk belőle, persze csak mértékkel. Ajánlott fekete cipőt viselni az együtteshez, ám az lehet vászon vagy bőr is.

Dolce&GabbanaDolce&GabbanaDolce&Gabbana 

Gianfranco Ferré

Fekete és fehér váltakozásai: hol felül, hol alul, hol csak egy kabáton köszön vissza, hiszen nincsenek előre meghatározott, szigorú szabályok. Szabadon követhető bármilyen mód, mellyel megtörjük az egyhangúságot, ahogy az eleganciát is megtörhetjük, feledtethetjük. Épp ezt teszi Gianfranco Ferré a bőrkabáttal és magas szárú cipővel, melyekkel megtöri az ellenállhatatlan fehér nadrág uralmát, ahogy a hanyagul megkötött sállal ellopja a fehér kabát uralkodását.

Gianfranco FerréGianfranco FerréGianfranco Ferré 

Jil Sander

Jil Sander nem bonyolította a kombinációt, egyszerű iskolás fiúknak öltöztette modelljeit és kerülve mindenféle túlzást vagy díszítést, egy fehér inget, fekete nadrágot és zakót tervezett. Mindezzel alátámasztotta azt a mondást, miszerint vannak örök darabok, melyek tényleg sosem múlnak el divatosnak lenni. Ám az egyediség érdekében a stílus az, mellyel alakíthatunk kissé az unalomig ismert és viselt együttesen: egy cipő, táska, napszemüveg vagy bármilyen egyéb kiegészítő által saját képünkre alakíthatjuk ezt az egyszerű együttest.

Jil SanderJil SanderJil Sander 

Székely Krisztina

Fotók: fashionising.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»