Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 24.

Rövidre zárva

Ha nyár, akkor egyértelműen sort. Kényelmes, örök darab és millió módon variálható. Idén az élére vasalt, iskolás stílus a menő. Sétálgassunk a tenger és/vagy Balaton parton romantikusan összeölelkezve, és közben örömmel gondoljunk a tényre: a divat öröm, szórakozás és önkifejezés! Íme néhány ötlet, amely inspirációt adhat saját ötleteink megvalósításához, s ne feledjük, amiben jól érezzük magunkat, az feltűnik környezetünknek is.

Duckie Brown – masnisan szép az élet

Duckie Brown igazán érdekes kollekciót tervezett. Fantáziátlansággal bizonyosan nem vádolhatjuk őt. Hatalmas masnikat álmodott meg a férfi sortokra, amelyek furcsaságuk ellenére valahogyan mégis belopják magukat az ember szívébe. Kellemes pasztell színeivel abszolút letisztult és trendi, mentes a cicomától. Amúgy pedig nincs kőbe vésve, hogy a masni kislányos dísz, merjünk álmodni és megvalósítani azt!

Duckie BrownDuckie BrownDuckie Brown

Elie Tahari – a kevesebb több

E tervező is a finom elegancia és a visszafogott színkezelés híve. Nem is hinné az ember, milyen feltűnően elegáns és könnyed tud lenni egy amúgy monokróm és pasztell összeállítás. Egy nagy táskát passzintsunk hozzá, s ne feledjük: szigorúan zokni nélkül hordjuk a cipőt hozzá, a kikandikáló zoknik ugyanis nem valók egy ilyen kifinomult szetthez.

Elie TahariElie TahariElie Tahari

Giorgio Armani – iskolás sikk

Armani zakó-sort összeállítása egyértelműen a régi idők egyetemista sikkjét idézi. Egy nagy, fekete keretű szemüveggel végképp messziről felismerhető képviselőivé válunk e stílusnak. Nagyon szellemes megoldás a teljesen egyszínű öltözet, nyakkendővel a pulcsi alatt. Próbálkozzunk magunk is hasonló kísérletezésekkel, olyan ez, mint a konyhában, az igazán jó receptek saját, egyedi hozzávalóinkon, összepárosításokból születnek – ha meg nem sikerül, sebaj, jó pap is holtig tanul.

Giorgio ArmaniGiorgio ArmaniGiorgio Armani

Lacoste – a mértani pontossággal szerkesztett lazaság

Tenisz, golf, mit számít a Lacoste-nak, egyszerűen nem tud hibázni – s itt most nem egy rövid dicsőítő himnuszra készülök, csupán buzdítok mindenkit, öltözzön teniszezőnek, mert egyszerűen briliáns. Combközépig érő nadrágot is párosíthatunk ezen elit sportot idéző szetthez, ám ezt inkább a kidolgozottabb izomzatúaknak ajánljuk.

LacosteLacosteLacoste

Boncsér Sára

Fotók: fashionising.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»