Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 29.

Táskamánia - férfiaknak

Az ember szereti magát körülvenni tárgyakkal. Ezeket a tárgyakat gyakran szállítani is kell, így ha ezen logika mentén indulunk tovább, akkor hamar a kérdésbe botlunk: hogyan szállítsuk őket? Hát persze, hogy egy jó nagy táskában.

A táska funkcionális értéke mellett jelentős esztétikai minőséggel is bír, így megkerülhetetlen kiegészítő. Nézzük a legnagyobb divatházak ajánlatait a teljesség igénye nélkül – ám minden apró részletét szemügyre véve.

Bottega Veneta – a méret a lényeg

Bottega Veneta a klasszikus érett bőr táskák mellett egy-két színes darabot is a kollekcióba illesztett – így az extrémitásokat kedvelők is találnak majd nekik tetsző darabokat.

Tehát táskát a kézbe, irány a város. Lehetőség szerint minél nagyobb annál jobb, ne áltassuk magunkat, hogy nem a méret a lényeg. Beszámolók olyan eseteket is jegyeznek, amikor valaki csak egy mobilt és egy pénztárcát pakolt az amúgy kisebb testű kutyák szállítására is alkalmas kiegészítőbe.

Bottega VenetaBottega VenetaBottega Veneta

Burberry – az organikus stílusosság

Burberry is a nagy, egyszerű formájú szütyők felé veszi az irányt táskavilágban. A natúr, organikus textilből, illetve bőrből készült táskák természetességet és stílusos eleganciát sugallnak; ezért csak buzdítani tudok minden férfit: hordjon vállra vehető, természetes anyagból készült, nagy méretű táskát, mert igenis férfias és amellett sikkes. S ez a kettő nem zárja ki egymást.

BurberryBurberryBurberry

Dolce & Gabbana – a régi ismerős újragondolva

Az olasz tervezőpáros egy régről már ismert táskaféleséget dolgozott fel. Ez pedig nem más, mint a régi jó autós táska. Édesapáink általában műbőrből készült csuklóra akasztható autóstáskáját jó páran szeretnénk egy a kor számlájára írható bakinak tekinteni, ám a feledés homálya helyett egyenesen a kifutókra vándorolt eme legendás darab. S valljuk be, egy esti kerti partira vagy koktélozásra igazán praktikus is egy kis méretű, divatos, elegáns és finom bőrből készült kistáska.

Dolce & GabbanaDolce & GabbanaDolce & Gabbana

Gucci – modern megalománia

A Gucci divatháznál a futurista, modern és férfias vonalak dominálnak táskafronton. Fekete, erőteljes vonalvezetésű és mértes táskáik jól illenek egy öltönyös, elegánsabb öltözethez, de lazább szettekhez is bátran válasszuk kiegészítőül eme univerzális darabokat. A sárga-fehér táskaóriás is jó választásnak bizonyul, s gondoljunk bele, mennyi minden belefér egy ekkora zsákba.

GucciGucciGucci

Boncsér Sára

Fotók: fashionising.com


orosz gréta 2010-11-08
legfelüül az 1. sorba az utolsó képen az a csávó nagyon helyes::)))

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»