Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 31.

Akinek nem inge…

Ugyan nem mindennek az alapja, de talán a legmeghatározóbb napi ruházatunkban az ing, hiszen színe, mintája sok mindent elárul viselője aktuális hangulatáról, stílusáról, akár még munkájáról is. Érdemes jól átgondolni, hogy melyiket akasztjuk le a vállfáról a nap kezdetén, s nem egy séma alapján vásárolni őket. A nyárból hátra maradt időre, de akár az ősz kezdetére is: lássuk a választékot!

Kockulok

Melyik férfinak ne lenne a szekrényében egy kockás ing? Az alap ruházathoz tartozik, állandó jolly joker, passzol bármilyen farmerhez, egyszínű nadrághoz, rövid vagy hosszú alsóhoz, tulajdonképpen mindenhez. Viselhetjük munkába, nyaraláshoz, a városban sétáláshoz, randevúra, vacsorára, de még akár szórakozáshoz is. Egyedül a szín megválasztása lényegi: a melegebb napokon egy színesebb változat, tengerpartra a kék-fehér kockás. Persze ne feledkezzünk meg róla, hogy a rövid ujjú ing kevésbé elegáns, így üzleti ügyekben kizárólag a hosszú típust viseljük!

Duckie BrownD&GC.P Company 

Minta vétel

Ahogy a pólók esetében, úgy az ingeknél is mindent meghatároz az anyag mintája, nyomata. Egy jól megválasztott mintával humort lophatunk öltözékünkbe, lehet bohókás, kicsit elvont, de akár művészi is általa az összhang. A Guccinál inkább utóbbi irányvonalat tartották szemrevalónak és geometriai ábrák összhangjából vagy épp kavalkádjából alkottak viseletet. Jil Sander viszont az áttetsző anyagra arcok körvonalait festette, férfi és női pofikat egyaránt. Mivel az utóbbi eset elegánsnak egyáltalán nem hat, kizárólag szabadidőre ajánljuk, akkor viszont akár rövid nadrággal is.

GucciGucciJil Sander 

Aki mer, az farmer!

A farmer anyag ismét aranykorát éli, nemcsak nadrág tekintetében, hanem ingek ügyében is. Laza, sportos és kényelmes viselet, melyet kombinálhatunk farmernadrággal is, ám figyeljünk arra, hogy a két árnyalat ne térjen el túlzottan egymástól. Igazi macsóknak kötelező a pilóta szemüveg, hatalmas bőr öv és egy bőr táska kiegészítőként, esős időben akár cowboy csizmával is. Ha nem szeretnénk bakot lőni, a szövet- és élére vasalt nadrágot mindenképp hagyjuk ki a párosításból!

D&GD&GD&G 

Batikolva

Nosztalgikus, lázadó, hippis – talán ezek a jelzők juthatnak eszünkbe a batikolt ruhák láttán, melyek között ezúttal az ingeket is köszönthetjük. A Versace háznál számos példát találhatunk az akár otthon is elkészíthető mintázatra. Lágy színek és könnyed hangulatok, ezt ígérik nekünk a batikolt anyagok.

VersaceVersaceVersace 

Átlátok rajtad!

Kicsit merész, kicsit talán vad áttetsző ingben pompázni, de bizonyára vannak olyan alkalmak, mikor mégis megfelelő. Azon felül, hogy egy szép testen felettébb szexi tud lenni ez az anyag, igazán különleges is, hiszen ténylegesen kevés férfi mer ilyenben flangálni. Most tegyük félre a komplexusokat és elő az önbizalommal! A fekete együttestől nyugodtan el lehet szakadni némi szín irányába, ám a lezser elegancia vonalát tartsuk meg. A félénkség helyett a merészség az úr az uraknál!

Dior HommeDior HommeDior Homme 

Székely Krisztina

Fotók: fashionising.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»