Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. november 25.

Trendek, melyeket a férfiak utálnak

Már tudjuk, hogy a férfiak mely szereléseket szeretik legjobban a szebbik nemen, most lássuk melyek azok, amiket ki nem állhatnak!

A hölgyek sokszor úgy hiszik, az alábbi trendek azok, melyekre szükségük van, hogy divatosak, stílusosak vagy vonzók legyenek a férfiaknak. Ám mindezzel legtöbbször a többi nő pillantását vívják csak ki, ugyanis a férfiak korántsem veszik annyira komolyan a divatot, mint a hölgyek.

Rengeteg olyan ruhadarabunk van nekünk nőknek, melyekről úgy gondoljuk, nem hiányozhatnak a ruhás szekrényünkből, az erősebbik nem tagjai viszont szinte horrorként élik meg őket. A következőkben hét olyan darabot mutatunk be, melyektől abszolút megőrülnek az urak, a szó negatív értelmében. Mindez egy felmérés eredménye, mely az MSN oldalán készült.

Kantáros nadrág

A hölgyeknek ez a viselet mindenképp kényelmes, ám a férfiak szerint egyáltalán nem nőies. A mell, a derék és a csípő egyáltalán nem kap hangsúlyt, így inkább egy munkásra hasonlítunk ilyen öltözékben. 

Kantáros nadrág 

Kezeslábas

Két dolog zavarja a férfiakat a kezeslábas kapcsán. Az egyik, hogy alaktalannak mutat minket, nőket, a másik, hogy több időt töltünk miatta a mosdóban. Egy férfi így nyilatkozott róla: ,,Alapvető olyan viszonylatban, amikor egy nő a másik nőnek öltözik. Zavarba ejtő és túlságosan is okos. A legjobb esetben gyermeknek tűntök benne, rosszabb esetben viszont úgy, mint az anyukám a hetvenes években."

Kezeslábas 

A háremnadrág

Három évvel ezelőtt, Yves Saint Laurent volt az első, aki ilyen nadrágot tervezett, azóta pedig az összes márka termékei között megjelentek a háremnadrágok. A férfiak viszont nem szeretik, sőt, egyenesen utálják, mivel a testünk vonalai nem látszanak és leginkább egy megtelt pelenkára hasonlít, mely egyáltalán nem vonzó.

Hárem nadrág 

Szmoking

Sokszor úgy hisszük, hogy öltönyben vagy szmokingban jobban nézünk ki, mint a férfiak, ám nekik erről más a véleményük: az alakunkra inkább kíváncsiak, mint a maszkulin vállakra, vagy az előkelőnek ható nadrágokra.

Rihanna szmokingban  

Gladiátor szandálok

A gladiátor szandál ugyan kényelmes, de sok idő felvenni és levenni is. Ezt pedig utálják a férfiak. Ráadásul a rengeteg pánt miatt, melyek a lábainkat fonják körül, alacsonyabbnak tűnhetünk.

Gladiátor szandál 

Legging

A nők imádják a leggingeket. A férfiak viszont nem. Elsősorban azért, mert semmi misztikumot nem hagynak, minden kontúrt megmutatnak. Másodsorban azért sem, mert a leggings vagy cicanadrág, alkattól függetlenül, minden nő kedvence, így akár kissé pufók hölgyek is viselik. „Még Cheryl Cole-nak sem lenne szabad leggingset viselnie” – nyilatkozta egy férfi. „Ha egyszer egy nő elkezdi viselni ezt az elasztikus dolgot, onnan már nincs visszaút.”

Leggings 

Az Ugg csizma

Az Ugg csizma lett a legtaszítóbb cipő viseletnek kikiáltva. Nincs szexi kopogás, melyet egy magas sarkú adhat, ráadásul nem is szépek. Emellett viszont a hölgyek bármely évszakban hordhatják. Egy válaszadó így kommentelt: „Nincs lábfej, nincs boka és még a szaguk sem túl jó.”

Ugg csizma 

Nos hölgyeim, most már nemcsak azt tudjuk, melyek azok a darabok, amiket a legjobban szeretnek rajtunk látni a férfiak, hanem azokat is, amiktől egyenesen a falnak mennek. Öltözzünk hát eszerint, ha az erősebbik és kevésbé divattudatos nemnek szeretnénk öltözködni!

Uraim, Önök egyetértenek a listával vagy kiegészítenék azt?

Székely Krisztina

Forrás, fotók: milliontalks.com

blogs.tribune.com.pk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»