Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 1.

Öltözködési tanácsok magas pasiknak

A magasság a férfiak számára áldás. Akár átlagos testfelépítéssel, akár feszes izomzattal rendelkeznek. A nők ugyanis hajlamosak a magas férfiakat választani, és elnézni esetleges szépséghibákat is.

Ha egy magas férfi számára kell ruhát választani, a legfontosabb, hogy az adott ruhadarab tökéletesen passzoljon. Nekik nem áll jól sem az, ha lóg rajtuk a ruha, sem pedig az, ha túlságosan feszül.

Induljunk fentről, a felsőtest ruházatával kezdve. A magas fiúknak mindenképpen oda kell figyelniük arra, hogy olyan pólót, inget vagy pulóvert válasszanak, ami elég hosszú ahhoz, hogy akár nadrágba tűrve is viselhessék. Ezt a szabályt érdemes akkor is betartani, ha nem hordanak betűrve sem pólót, sem inget, különben a megjelenésük egy nagyra nőtt gyermek benyomását kelti majd. A rövid kabátok esetében ugyanez a helyzet, jobb kerülni őket, hiszen nem megfelelő helyen szelik át a test sziluettjét, amivel optikailag hosszabbnak láttatják a lábakat és kisebbnek a felsőtestet.

Kabát vagy zakó vásárlásakor olyat válasszanak a magas férfiak – vagy akik őket kísérik -, ami a csípő vonala alatt végződik. Ezek a fazonok nem hangsúlyozzák a lábak hosszúságát, szemben a rövid dzsekikkel. Érdemes a három gombos változatok helyett két gombbal ellátottat választani, mert az előbbi tovább nyújtja az alakot, amire nekik egyáltalán nincs szükségük.

A duplán gomboló zakók, kabátok kifejezetten jól néznek ki magas férfiakon. Emellett a hosszú kabátok, melyek leérnek éppen a térd alá, kifejezetten tekintélyt parancsoló megjelenést kölcsönöznek. Az övvel ellátott modellek különösen ajánlhatóak a magas alkatra.

Nadrág vásárlása alkalmával az egyenes szabásvonal mellett ajánlott dönteni, a trapéz és a bootcut helyett. Ha nem találunk olyan hosszúságút, ami egészen elfedi a cipő tetejét, a lábfejet, ne vegyük meg. Ez alapvető követelmény. A nadrág dereka lehet közepesen magas, illetve alacsony - aki súlyfölösleggel rendelkezik, az előbbit válassza -, de semmiképpen sem lehet magas derekú.

A minták és színek tekintetében a magasra nőtt férfiaknak csupán néhány szabályt szükséges betartaniuk, hiszen szerencsések, bármit viselhetnek. Kerüljék a tetőtől talpig feketébe burkolózást, ugyanis extra magasnak látszanak majd, amire nincsen szükségük. A kontraszt színek, melyek egymásnak ellentétei, megtörik a magasságot optikailag. Érdemes élénk színű pólót, nadrágot és cipőt felvenni az extra hatás kedvéért. A hórihorgas srácok nyugodt szívvel hordhatnak nagy mintázatú ruhákat, szemben alacsony társaikkal.

Kiegészítők terén lehetnek bátrak: jól állnak a vastagabb övek, nyakkendők. Cipőben mindig a lapos talpút válasszák, melyeknek az orra inkább kerek vagy négyszögletes. Ez segíteni fog kiegyenlíteni a láb nagy méretét.

A fenti tanácsok követésével divatos és trendi lehetsz. S ha férfiként nem is igazán erre vágysz, attól még tudnod kell, hogy a legtöbb nő szereti a stílusos és divatos férfiakat. Főképpen, ha magasak.

Berei Andrea

Forrás, fotók: askmen.com,

news.frbiz.com,

wallpaperstock.net,

tiesncuffs.com.au


SIPOS TAMÁS 2016-04-28
Többféle nadrágot is lehet kapni hosszú szárral magas férfiaknak a www.tallmenfashion-hu.webnode.hu oldalon.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»