Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 15.

Hogyan vásárolj fehérneműt a kedvesednek?

Sok a nők vásárol fehérneműt a férfiaknak, ám lehet, hogy valakinek esetleg segítségre van szüksége.

Van, aki szeretné megtalálni a megfelelő ajándékot Karácsonyra és van, aki csak spontán fehérneműt szeretne vásárolni. Nos, a megfelelő helyre klikkeltél, ha tippekre vagy kíváncsi. Íme pár hasznos gondolat, mi alapján lehet férfiaknak alsóneműt választani.

Először is, vessünk egy gyors pillantást a stílusokra, merthogy rengeteg ilyen létezik:

Boxer

A laza boxeralsó olyan, mint egy short. Bőven van hely a nadrág szövete és a bőr között, így a legkényelmesebbek közé tartozik. Éppen azért mert laza, nem mindenki szereti, mivel nincs tartásuk.

Passzos boxer

A boxeralsók ezen típusa testhez simul, azért hogy tartást biztosítson és nem mozdul el a ruhák alatt. Ezek a legnépszerűbbek a férfiak körében.

Normál alsónadrág

Ez a típus a feneket és az elülső részt fedi, de nincs szára, mint a boxereknek.  Mindennapi használatra tökéletes, mert kényelmesen hordható, akár farmer alatt is. Széles a választék attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb alátámasztást szeretnénk. Olyan típusa is van, amelynek elülső része nyitható, ez a mosdóba járást könnyíti meg a férfiak számára. Ezeket boxer brief néven is láthatod az üzletekben.

Csípőboxer

Szintén lehetnek passzosak vagy lazább szabásúak, viszont rövidebb szárhosszúságúak, mint a boxer. Általában széles, gumis derékkal kaphatók, amitől sokkal sportosabban néz ki viselője.

Tangák

Igen, a tangák bekerültek a férfiak fiókjaiba is. Egyre kedveltebbek az alsóneműk között, melyeket viselőik általában kivételes éjszakákra tartogatnak.

Most már látod a különbséget a stílusok között. A következő lépés, hogy megismerd az illető ízlését. Egyrészt, hogy milyen márkát visel és mi a kedvenc színe, majd miután megtudtad, ki kell derítened, milyen méretet hord.

Ha ajándékot szeretnél venni, mindenképpen puha, természetes anyagú és szellőző fehérneműt vásárolj. Ha ő nem ellenzi, akkor selyem alsóneműkből is akad választék. Ami a szövetet illeti, a pamut és spandex keveréke mindig jó döntésnek bizonyul. Azonban, ha minden áron természetes alapanyagú fehérneműt szeretnél venni, akkor a tiszta pamut az, ami nem túl drága, de természetes és légáteresztő. Van olyan fehérnemű, amelyet szója szálakból szőtt textilből készítenek a környezetbarát viselőik számára.


A jó minőségű fehérneműben jó sportolni. Ezek a pamutból készült alsók száraz érzést kölcsönöznek az edzés alatt. A mikroszálas alsóneműk rugalmasak, tökéletes mozgási szabadságot és illeszkedést biztosítanak. Sőt, vannak olyan márkák, melyek arra szakosodtak, hogy szórakoztató és kacér fehérneműket késztenek a férfiak számára egy-egy pajzán éjszakára.

Keress egy megbízható márkát, amely megfelel választottad ízlésének!

Jaksa Edit

Forrás, fotók: lingerieweapon.com,

askmen.com


ILLUSIONBOXER 2011-04-30
Érdekes,igényes jó cikk! http://www.youtube.com/watch?v=sbTHD8dRREM&feature=youtu.be&hd=1

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»