Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 1.

Gombolkozz!

Nemrégiben bebizonyítottuk, hogy mindegy, hogy hány gombos kabát mellett döntenek ezen a télen a trendkövető férfiak, a lényeg, hogy duplasoros megoldást válasszanak. Most megmutatjuk, mekkora méretben, milyen színben és milyen kabátokon mutat jól az idén divatos dupla sor.

Apró szemek

A 2010-es őszi-téli bemutókon számos példát találhatunk egészen apró, finom megbújó gombpárokra. A Bottega Veneta lila zakóján szinte észrevehetetlenül sorakoznak egymás mellett a kis fekete gombok, míg Gianfranco Ferré maxikabátján a világos anyagot sötét pontgombok díszítik. Utóbbihoz hasonló Yves Saint-Laurent zakója, amelynél egymáshoz közelebbi tónusú színeket alkalmaztak.

Bottega VenetaGianfranco FerréYves Saint-Laurent

Nagy gombok

Az apróságok mellett nem egy feltűnő darabbal találkozhatunk ezen a télen. Míg a Burberry Porsum egyenes vonalújára egy visszafogottabb gombtípust választottak, a Pradánál a méret számít. Hatalmas, fények gombok rövidített, derékig érő szövetkabátokon. Követendő!

Burberry PorsumPradaPrada

Visszafogott fekete

Persze mérettől függetlenül számít a gombok színe is. Az idei szezon kabátjait sorra véve két főbb típust lehet megállapítani: a visszafogott fekete és a csillogó arany gombok vonalát. A Givenchy bő, fekete kabátján például teljesen elbújnak a szintén fekete gombocskák, míg a Gucci és a Louis Vuitton színes, sőt halvány színű kiskabátokhoz választották a visszafogottabb gombtípust.

GivenchyGucciLouis Vuitton

Csillogó arany

Nem véletlen, hogy a Burberry Porsum és Roberto Cavalli kabátjairól a military jut eszünkbe, a katonai egyenruhákhoz hasonlóan ugyanis ezeket a darabokat is arany gombok díszítik. Figyelem, a katonai zöld és a fekete párosítása az arannyal igazán férfias külsőt kölcsönöz!

Burberry PorsumBurberry PorsumRoberto Cavalli

Kabátot gombhoz

Legyen szó zakóról, egyenes vonalú szövetkabátról vagy egy meleg téli darabról, a duplagomb mindegyiken jól mutat. Nézzük csak meg Dries Van Noten extravagáns zakóját vagy a Gucci letisztult szabásvonalú, barnás kabátját. A Burberry Porsum alábbi alkotása azt is bizonyítja, hogy egy nagyobb volumenű darabnál is érdemes a gombok duplázásával kísérletezni. A lényeg a gomb és a dupla sor!

Dries Van NoteGucciBurberry Porsum

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Bársonyos férfiak

Ez a matéria az idei téli férfiruháknak is egyik kedvelt alapanyaga.»»

Mellényt az urakra is!

Mellények, eltérő kabátujjak, meglepő anyagpárosítások a férfi kabátokon.»»

Egy szoknya, egy nadrág

Szoknyaszerű szerzemények a férfiakon!»»

Irhával a hideg ellen

Ha a leghidegebb téli napokon sem akarsz fázni, válaszd az idén divatos irhát!»»

Mintaférfi

Erőteljes minták lepték el a férfiruhákat!»»

Oldalra húzódva

Ha jobban tetszenek a gomboknál a cipzárok, idén télen hordd őket oldalt!»»