Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 13.

Online szabóság, made in Hungary

Férfiból vagy és szereted az ingeket meg az öltönyöket? Akkor bizonyára ismerős a helyzet, amikor boltról boltra keresed a legjobbat, de nem tetszik az anyaga, a színe, a mintája, szorít a nyaka, vagy éppen a szabása áll el, esetleg a legjobbnak bizonyuló megfizethetetlen.

Ennek mostantól vége, hiszen létrejött Magyarország első online szabósága, hogy megoldja a problémáidat. Nem szeretsz boltokban keresgélni? Szeretnéd, ha elsőre jó lenne az ing vagy az öltöny minden tekintetben? Megvan a megoldás, mától irány a Suitdreams weboldala.

A Suitdreams az álmaidat váltja valóra! Reggel pizsamában, kávékortyolgatás és hírolvasgatás közben is kitalálhatod, hogy milyen inget vagy öltönyt szeretnél, sőt mi több, meg is vásárolhatod. Több, mint 300 féle inganyagból és 230 féle öltönyanyagból választhatod ki a számodra ideálisat, továbbá eldöntheted, hogy milyen gallért, milyen szabásvonalat, hány gombos ingujjal vagy esetleg mandzsettával szeretnéd-e. Ha a divatot is követni akarod, akkor az anyagokat is kombinálhatod, sőt mintás darabokat is választhatsz a gallér vagy az ingujj kiemeléséhez.

A lényeg, hogy mostantól semmi nem szab határt álmaidnak, a Suitdreams-nél olyan inged vagy öltönyöd lehet, amilyenről mindig is álmodtál. Itt nem sztenderd méreteket kínálnak, mivel az emberek nem sablonok, hanem egyediek. Ha eleged van az egysíkúból, és olyan szettet szeretnél, amit szó szerint rád öntöttek, akkor pötyögd be a méreteid a rendkívül felhasználóbarát weboldalon, válaszd ki a színt, az anyagot, a szabásmintát, és minden mást, amit fontosnak tartasz, és ha tetszik az eredmény, már küldheted is a megrendelésed.

A Suitdreams az egyszerűségre és az ügyfelek elvárásaira épít. Weboldala áttekinthető, sőt, segédletekkel van ellátva, hogy minden gyorsan haladjon, hiszen oly kevés az időnk ebben a rohanó világban. A rendelésre sem kell beláthatatlan ideig várnod, hiszen a kifizetéstől számított 15 napon belül már vállfára is helyezheted legújabb kedvencedet.

Az ingek 11 000 Ft-tól indulnak, míg a két részes öltönyök 51 000 Ft-tól, áruk pedig a szállítás költségét is tartalmazza. Ha a minőségre való fókusz ellenére mégsem lenne jó az általad kifizetett ruhadarab, akkor a Suitdreams átvállalja az igazi testköltséget.

Uraim, hezitálásra sem ok, sem idő nincs, úgyhogy irány a Suitdreams, és tervezzétek meg saját eleganciátokat!

Vaspál Melinda

Fotók: suitdreams.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»