Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 13.

Stíluskalauz a Levi’s 2012-es férfi farmerekhez

Szűk-, bő-, skinny vagy bootcut farmer? Most megtudhatod, hogy az elnevezések pontosan mit is takarnak.

Az idei szezon két legnagyobb  slágere a skinny és a szűkülő szárú farmer, de ezek mellett számos más fazon is kapható a Levi’s®-nél, mint például az egyenes szárú, a bővebb szárú, a bootcut fazon vagy éppen a már ikonikusnak számító 501®es farmer. Most bemutatunk néhányat a kedvenceink közül.

501®-ES FARMER: AZ EREDETI EGYENES SZÁRÚ NADRÁG

Az eredeti és időtlen gombos farmer, mely a Levi’s® márkanév elválaszthatatlan része. Az 501-es farmer legjellemzőbb tulajdonsága az úgynevezett „Anti-Form” kialakítás, mely a farmernek arra a részére vonatkozik, ami a fenék felett, a hát alulsó részével találkozik. A legtöbb farmernek ez a része lekerekítve illeszkedik a hátra, az 501-es farmer esetében viszont a farmernek ez a része egyenesen és mereven áll a fenék felett. Ezáltal a farmer sokkal kényelmesebb viseletet biztosít. A Levi’s® most ezt az ikonikus darabot rengetegféle kiképzésben biztosítja, például streccs és nem streccs változatokban is.

505TM –ÖS FARMER: REGULAR STRAIGHT (EGYENES SZÁRÚ FAZON)

Az egyik legkedveltebb fazon az 505-ös nadrág, mivel egyenes szárú, normál derékhosszúságú és kellemesen egyenes, nem szűkített, de nem is bő szárú nadrág. Főleg azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik a szűkített szárú nadrágokat túlságosan szűknek érzik, viszont mégsem szeretnének nagyon bőszárú nadrágot hordani. 

508TM –AS FARMER: SZŰKÜLŐ FAZON, MELY A LÁB VONALÁT KÖVETI (ANGOLUL: REGULAR TAPERED)

Az 508™-as farmer, a láb vastagságának arányait követi, térd alatt szűkebb, térd fölött pedig bővebb, azonban derék és csípő tájt nem szűkített fazonú, így ezeken a részeken normálisan illeszkedik a testre, az egyenes szárú nadrágokhoz hasonlóan. A szár alja általában a cipő felett ér véget, ezért csak minimálisan vagy egyáltalán nem takarja el a cipőt. A nadrág tökéletesen illeszkedik a csípőre, se nem túl magasan, se nem túl alacsonyan. 

510TM –ES FARMER: SKINNY

Ezek a rock n’roll farmerek a legszűkebb fazonok a kollekcióban, szorosan követik a láb vonalát. Mivel a nadrág anyagának egy bizonyos százaléka streccs anyagból készül, amellett, hogy szűk fazonú, rendkívül kényelemes is, ami a nadrágok esetében ritka párosítás. 

511TM –ES FARMER: SLIM

Akik túl szűknek találják az 510-es nadrágot, viszont mégis szeretnének valami hasonló fazonú nadrágot kipróbálni, azok mindenképpen az 511-es farmert válasszák! Enyhén bővülő szárú, mint az 510-es skinny farmer, de azért a többi farmerhez képest egy szűkebb szabású nadrág. A slim farmerek alacsony derekúak és cipzárasak. 

562TM –ES FARMER: LOOSE TAPERED (LAZÁN SZŰKÍTETT SZÁRMEGOLDÁS)

Akik eddig 534-es farmert viseltek, most mindenképpen próbálják ki az 562™-est. Ez az egyik leglazább fazonú nadrág: izgalmas szármegoldással, ami ugyan kissé a láb vonalához igazodik, követi annak formáját, azonban sokkal lazábban, mint az 508-as. Az 562-es laza, hétköznapi stílust kölcsönöz és nagyon kényelmes viselet. 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Zakó, nem csak szürkében

Szolid, de színes zakók férfiaknak»»

Farmeringet a férfiakra!

A nyár legjobb férfi farmeringjei»»

CFDA Fashion Awards öltözetek...

Miben NE menjünk fontos rendezvényre (vagyis inkább sehova)»»

A Puma a vadonba csábít

Az ingek, pólók, cipők és kiegészítők Afrika szavannáira csalogatnak.»»

David Beckham fehérnemű kolle...

A focista a H&M-nek tervezett alsóneműket.»»

Parfümös szakáll

Ha már ragaszkodsz az arcszőrzethez, illatosítsd is azt!»»