Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. október 24.

Jennifer Lopez és ikrei a Guccinál

Az énekesnő és két gyermeke, Max és Emme szerepel a legújabb Gucci reklámban, miután a divatcég új gyermekkollekciójához adták arcukat.

A reklámkampány nemes célokat szolgál, ugyanis a Gucci az UNICEF „Schools for Africa” kezdeményezést támogatja. A cég kötelességének érzi, hogy a segélyszervezettel összefogva segítséget nyújtson az afrikai iskolák számára, ezért útnak indított egy gyerekkollekciót: az öltözékek mellett kisebb méretű, bőrből készült termékeket, lábbeliket (33-as méretig), kiegészítőket, többek között ékszereket, napszemüvegeket, sálakat és sapkákat dobnak piacra.

A bevételből felajánlottak egy millió dollárt a segélyszervezetnek, mellyel megerősítették hosszú távú együttműködésüket. Az új kollekció, aminek jelképe a legendás Teddy maci, két korosztálynak készült: 0-2 és 2-8 évesig. Mindez a 2011-es tavaszi/nyári kollekcióval indul, s Jennifer Lopez bájos ikreivel promótálja a programot.

„Különösen nagy hatással volt rám, amikor először 2008-ban találkoztam Fridával (Giannini, a Gucci kreatív igazgatója) egy New York-i jótékonysági rendezvényen, ahol elmesélte útját Malawiba. Lelkesedése egy új gyermekkollekció kezdetét jelentette. Az ötletei és hozzáállása engem is inspiráltak, hogy hosszútávon segítsem a Gucci-t az UNICEF támogatásában, például adománygyűjtésnek formájában” - mondta Lopez. „Anyaként büszke vagyok, hogy az UNICEF ezen kampánya segíti a „School for Africa” programot." - tette hozzá.

A Gucci 2005 óta 9 millió dollárt adományozott az UNICEF-nek, ezzel támogatva életmentő tevékenységüket. A szervezet védi és segíti az árva, veszélyeztetett gyermekeket, főleg Afrikában, ahol több mint egy millióan nőnek fel szülők nélkül az AIDS fertőzés miatt. A „School for Afrika” fő célja, hogy gyermekek milliói számára tegyék elérhetővé az alapszintű oktatást, különös tekintettel a leghátrányosabb helyzetűekre, úgy mint az árvák, lányok és a szegény körülmények között élők.

A WWD szerint a Gucci adományozást indít majd a Maribel alapnak is, mely jótékonysági szervezetet 2009-ben Jen és testvére, Linda alapította; a beteg nők és gyermekek egészségügyi ellátásának javítását tűzték ki célul az egész világon.  

Jaksa Edit

Forrás, fotók: socialitelife.com,

gucci.com,

vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»