Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 31.

2010 legrosszabb ruhái egyesen a vörös szőnyegről

Azt gondoltad, hogy a Red Carpeten mindig mindenki tökéletesen mutat? Az idei év tíz legrosszabb választásával most megmutatjuk, hogy ez nem mindig igaz.

Ha vannak legjobb ruhák, akkor miért ne lennének legrosszabbak. Így gondolta ezt a Millionlooks is és összegyűjtötte a tíz legrosszabb Red Carpet ruhát.  Nézzük a legnagyobb bakikat 2010-ből és próbáljunk belőle mi is tanulni.

1. Charlize Theron (Dior)

A Christian Dior által készített ruha anyaga rémes. A csillogás önmagában nem is lenne olyan rossz, ha lágyabb anyagból készült volna. A különlegesnek szánt, mégis vicces hatást keltő, más színárnyalatból készült mellrész pedig egyáltalán nem nevezhető esztétikusnak. Imádjuk Christian Diort, de nem minden áron.

Charliz Theron

2. Kristen Stewart (Chanel)

A Twilight sztárja a Met Ball 2010-es rendezvényén viselte ezt a LBD-t. A kis fekete általában minden partira jó választás, ez esetben mégis inkább azt mondjuk, hogy nem kellett volna. A félig átlátszó anyagból készült ruha a szó negatív értelmében formabontó. Kristent eddig sem sokat dicsérték a divatban megmutatkozó stílusérzékéről és ebben a ruhában is csak azt bizonyította, van még mit tanulnia e téren.

Kristen Stewart

3. Drew Barrymore (Monique Lhuillier)

A szőke hölgyet szinte az egész világ imádja jól sikerült filmjei és bájos arca miatt. Nem szívesen írunk róla rosszat, ám a Screen Actors Guild Awards 2010-es rendezvényén viselt ruhája nem maradhat ki ebből a sorból. A színválasztás sem igazán tökéletes, mégis a nagy fodrok és a kissé szűk méret rontja el teljesen az összhatást.

Drew Barrymore

4. Whitney Port

A Much Music Video Awards-on viselt színes, virágos kisruha egyértelműen megbukott a vörös szőnyegen. A sok szín és minta mellett a szabásvonal és az outfit hossza is ront a helyzeten. A ruha tervezőjét sajnos nem ismerjük, pedig minden bizonnyal egy vagyonba kerülhetett ez a darab. Talán ilyen esetekben érdemes inkább egyenesen a kifutóról válogatni.

Whitney Port

5. Zoe Saldana (Givenchy)

Az Avatar sztárja a 2010-es Oscar díjátadón ebben a Givenchy ruhában tündökölt. A legalább öt féle színből álló, fodros ruha azonban nem igazán illik a színésznőhöz, sem az alkalomhoz. Túl harsány és a színésznő csinos alakját sem engedi kibontakozni.

Zoe Saldana

6. Jane Golman

A smaragzöld ruhát a BAFTA 2010-es szőnyegén láthattuk. A ruha szabásvonala fantáziátlan és régies, míg hossza kifejezetten előnytelen. Jane itt inkább egy békához, nem pedig egy hercegnőhöz hasonlít.

Jane Golman

7. Britney Spears (Dolce&Gabbana)

Az énekesnő sorban a hetedik a listán, de ezzel a ruhával valószínűleg elnyerte az év legrosszabb Red Carpet outfitje elnevezést. Borzalmas. A Dolce&Gabbana páros minden bizonnyal nem rá tervezte ezt a darabot. A merész vonalú kisestélyi helyett egy előnytelen úszó dress jelenik meg előttünk.

Britney Spears (

8. Daisy Lowe (Miu Miu)

A fiatal brit modellről sok jót írtunk egész évben, ezért most bátran hívjuk fel a figyelmet erre a Miu Miu ruhára. Az Elle Style Awards-on ebben a furcsa szabású outfitben pózolt a kamerák előtt. A has mutogatós darab önmagában sem volt jó választás az estre, de a fekete, mintás kardigán és a szarvasbőr lábbeli még rosszabb hatást teremtett.

Daisy Lowe

9. Miley Cyrus (Jenny Packham)

A tinik egyik imádott énekesnője is elkövetett egy stílushibát a vörös szőnyegen, mégpedig egy Jenny Packham ruhában. Ez alkalommal azonban a ruha jónak bizonyult, csak a fiatal lány nem volt formában. Egy ilyen váll nélküli elegáns estélyiben ugyanis különösen fontos a testtartás, amiről ez alkalommal Miley teljesen elfeledkezett.

Miley Cyrus

10. Nikki Reed

Kedvenc gonosz vámpírlányunk, Niki Reed az MTV Movie Awards-ra idén nem fordított elég időt. Hétköznapi kisruhája nem idézte meg a Red Carpet hangulatot.

Nikki Reed

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: millionlooks.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»