Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 31.

2010 legvadabb melltartói

Csodáljuk meg együtt az idei év legextrémebb cicifixeit!

Az extravagancia nemcsak a cipőkön keresztül juthat érvényre, hiszen a melltartó is régen elvesztette már kizárólag ruha alatti viselésre szánt funkcióját - mi sem illusztrálja ezt jobban, mint például Lady Gaga tüzijátékos drótmelltartója!

Világító melltartók

A francia Lumigram világító anyagokból készült melltartókat és merész partyfelsőket kínál a legvadabb bulizóknak, táncosoknak és mindenkinek, aki szeretne a tömegből kiválni tündöklő viseletével. Hála e ruhadaraboknak biztos, hogy a sötétben is megtaláljuk az őket hordókat!

Tüskés melltartók

A tüskeszerű műanyag dekorációkkal ellátott fehérneműk Laura Jacobs ötleteként valósultak meg. A kollekció legelső verziói még viszonylag viselhetők voltak, de az emberek egyre inkább csak díszként kezdték otthon tartani őket, arra hivatkozva, hogy nem alkalmasak mindennapi hordásra. Arra mindenképpen hasznosnak tűnnek, hogy erényövként funkcionálva távol tartsák a tolakodó kezeket!

Digitális üzenet a melltartón

Janes Hansen Scrolling Message Bra-ja személyre szabott üzeneteket tud közvetíteni viselőjétől a dekoltázsát vizslatóknak, amely igen praktikus lehet azon hölgyeknek, akik például így szeretnék a környezetük tudomására hozni, hogy az erősebb nem legyen erős, és tartsa tekintetét a szemükön, ne nőies idomaikon!

Sárkánymelltartó

A La Perla művészi melltartójának köszönhetően aranyszínű fémből készült kosarak egy sárkányt formálva emelik a kebleket a fekete szalagok segítségével. A gyönyörű fehérneműre ránézve az az érzésünk, hogy a ruhadarab egy férfi ötlete, aki a kényelem rovására mindenekelőtt az attraktív kinézetet részesítette előnyben a melltartó megalkotásakor.

Noha a fenti fehérneműk mindegyike különleges és stílusos darab, azért ha hétköznapi viseleteket keresünk, jobban tesszük, ha ezeknél visszafogottabb darabokat választunk, jövőre ugyanis szolid, finoman nőies alsóruházatot viselve lehetünk leginkább ízlésesek.

Doroszlai Beáta

Forrás, fotók: lingerieweapon.com,

blog.zap2it.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»