Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. január 17.

Golden Globe 2011 Red Carpet - A legjobbak

Még ki sem hűltek a vasárnapról ma reggelre virradóra átadott Golden Globe-szobrocskák, máris összegyűjtöttük a vörös szőnyegről kedvenc ruháinkat. Következzenek a legjobbak!

Jennifer Love Hewitt

Idei kedvencünk ez a Romana Keveza, amelyet Jennifer Love Hewitt viselt. A legjobb tévésorozat színésznő díjára jelölt Hewitt lenyűgözően nézett ki ebben a kreatív megoldásokkal teli ezüstös estélyiben. Egyszerűen zseniális a ruha mellrésze és gyönyörű a szoknya diszkréten lapolt megoldása. Az összhatáshoz hozzájárul még egy Jennifer Behr öv, valamint egy Sang A táska Le Vian karkötővel és gyűrűkkel. Tökéletes.

Jennifer Love Hewitt

Angelina Jolie

Ritka pillanatok egyike, amikor Angelina Jolie valamilyen élénk színt visel. Ugyanakkor a zöld visszatérő elem a színésznő öltözködésében, hiszen ki ne emlékezne azokra a csodálatos smaragdzöld fülbevalókra, amelyekkel a 2009-es Oscar gálán kiegészítette egyszerű fekete Elie Saab ruháját. Nos, ennél az Atelier Versace-nél a zöld mellett a széles vállak, a szűk derék és a lágy esés dominált.

Angelina Jolie

Natalie Portman

A színésznő igazán bájosan mutatott ebben a Viktor&Rolf alkotásban. Igaz, a halványrózsaszín kicsit sápasztja az amúgy is világos bőrű Portmant, de a vörös rózsarátét és a színben hozzá passzoló táska feldobja az összeállítást. A görögös szabású ruhához remekül passzolnak a színésznő nem túl hivalkodó ékszerei.

Natalie Portman

Anne Hathaway

Csillogó sztárnak csillogó ruha dukál. Az egykoron A neveletlen hercegnővel debütált Anne egy tetőtől talpig szikrázó, hangsúlyos vállú Armani Prive-ben pompázott.

Anne Hathaway

Olivia Wilde

Az idei Golden Globe ruhák közül Jennifer Love Hewitt Romana Keveza-ja mellett egyértelműen ezt a Marchesat szerettük a legjobban. Egyszerűen gyönyörű. A szín, a forma, a csillogás. Bár a Dr. House című tévésorozatból ismert sztár filmes díjjal nem gazdagodott, a legszebb ruha díját tőlünk mindenképpen bezsebelte.

Olivia Wilde

Helena Bonham Carter

Bár a ruhaválasztás elsőre igencsak furcsának tűnhet, de amennyiben ismerjük a színésznő vadóc stílusát és emlékszünk például a Harry Potter-filmekben alakított őrült boszorkányos szerepeire, úgy szinte egyértelművé válik, miért döntött a színésznő egy Vivienne Westwood mellett. Rendben, a napszemüveg már tényleg kicsit túlzás, de a felemás színű cipőkben ott rejtőzik az a csöppnyi irónia, amellyel Helena Bonham Carter a divatvilágot szemléli. Megfelelő ruha a megfelelő személynek.

Helena Bonham Carter

Catherine Zeta-Jones

A színésznő mindig is híres volt kifinomult ízléséről, amely a 2011-es Golden Globe-on is megmutatkozott. Ebben a Monique Lhuillier ruhában igazán fenségesen mutatott férje, Michael Douglas mellett. A barokkos ihletésű nagyszoknya egyébként az idei gálán látható kevés nagyestélyi egyike volt. Dicséretes, hogy Catherine nem rontotta el a ruhát egy hatalmas nyaklánccal, helyette gyönyörű fülbevalók mellett döntött.

Catherine Zeta-Jones

Nicole Kidman

A kevesebb néha több elvét követte Nicole Kidman ebben az egyszerű, de nagyszerű Prada ruhában. Semmi túldíszítés vagy hangsúlyos ékszer, esetleg túlfodrászolt haj, ennek ellenére a színésznő vitathatatlanul gyönyörűen mutatott a vörös szőnyegen.

Nicole Kidman

Jennifer Lawrence

A Louis Vuittontól megszokott különleges megoldások Jennifer Lawrence ruháján is megfigyelhetőek. A kékes-szürkés árnyalatok remekül illenek a színésznő világos bőréhez és szőke hajához. A fülbevaló a ruhában megjelenő színekben pompázik, a táska pedig elegánsan elbújik a szoknya fodrai között.

Jennifer Lawrence

Fotók: jeannybeans.blogspot.com,

justjared.buzznet.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»