Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 3.

Androgün elegancia

Lea T meghódítja a divatipart. A transszexuális modell feltűnése meglehetősen nagy port kavart a divatszakmában. Őszinteségének és leplezhetetlen tehetségének köszönhetően inkább elismerő kritikákat kapott, nem negatív megjegyzéseket.

Lea T a Givenchy divatház 2010-es reklámkampányában döbbentette meg a világot, hiszen első ránézése keveseknek jutott volna eszébe, hogy a hosszú lábú, kecses modell valójában férfinak született.

Miután Riccardo Tisci bizalmat szavazott neki a Givenchy kampányban, nem sokat kellet várni a lavina beindulására. Legutóbb Kate Moss topmodellel csókolózott egy címlapon.

A magazinok számára készített fotósorozatok után pedig itt az újabb siker. A Sao Paolo Fashion Week keretein belül tartott Alexandro Herchcovitch divatbemutatón debütált mint kifutó modell.

Ez a lehetőség számos új kaput nyithat meg a manöken előtt, hiszen februárban lesz az Alexandro Herchcovitch brand bemutatója a New York Fashion Week-en, a Givenchy pedig márciusban képviseli magát a Paris Fashion Week-en.

Karrierjének beindulása mellett számos kalapemeléssel is díjazzák majd a hölgy bátorságát, hiszen nem kis dolog született férfiként magassarkúba bújni és végigsuhanni a kifutón, ami olykor a legnőiesebb nőknek is igazi megpróbáltatás.

Guttray Móni

Forrás, fotó: styleit.com,

huffingtonpost.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»