Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. július 4.

Elkelt Kate Moss

A vadóc szupermodell Galliano ruhában mondta ki a boldogító igent.

Moss Jamie Hince, a The Kills zenekar gitárosának fogadott örök hűséget, egy igazi rock and roll esküvő keretében. A menyasszonyi ruhát természetesen jó barátja, John Galliano tervezte. A testhezálló, földig érő, vintage ihletésű, sifon ruhát arany hímzések díszítik, a csipkés fátyol pedig a '20-as éveket idézte.

A ruha kiválóan illett Kate személyiségéhez és alakjához. Az ara cippelőjét Manolo Blahnik készítette, hullámos frizuráját pedig Sam McKnight.

Az apró, de romantikus menyasszonyi csokor többnyire rózsákból állt. Sok kis koszorúslány kísérte a párt, köztük Kate lánya, Lila Grace.

A vőlegény egy világoskék Yves Saint Laurent öltönyt választott a nagy napra, melyhez elválaszthatatlan fekete csizmáját párosította, napszemüveggel.

A boldog menyasszonyt, édesapja Peter Moss kísérte a templomba, egy Rolls Royce-al. A násznép között volt Naomi Campbell, aki Givenchy ruhában és Daphne Guiness is, aki Philip Treacy kalapban pózolt.

Anna Wintour Prada ruhára, Emanuelle Alt Balmainra, Carine Roitfeld pedig egy vintage Gallianóra szavazott. A meglepetésvendég pedig maga John Galliano volt, aki Comme des Garcons kreációt viselt, fekete kalappal.

A 300 jelenlévő között volt a vőlegény öltönyének tervezője Stefano Pilati, továbbá Viviene Westwood, Marc Jacobs, Lara Stone, David Walliams, Jude Law és Kelly Osbourne is. A vőlegény tanúja Alison Mosshart (The Kills énekesnője, szintén YSL öltözékben) volt. Stella McCartney is tiszteletét tette az eseményen, aki a menyasszonynak három további ruhát tervezett a partyra: egy osztriga színű táncruhát, továbbá egy gyöngyös minit és egy háromrészes fehér kosztümöt.

Az esküvő a festői szépségű angliai Little Faringdonban, a St. Margaret's (Szt. Margit) templomban volt, a nagyszabású háromnapos, fesztiválhangulatú mulatság pedig Moss birtokán Gloucesterben. A ceremónia fotósa Mario Testino volt, csakúgy, mint Kate és William esküvőjén.

Sok boldogságot a friss házaspárnak!

Gazdag Irén

Fotók: vogue.it,

  catwalkqueen.tv,

dailymail.co.uk

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Tavaszdopping: 7+6 tipp a tel...

Lélek- és divatszakértői tanácsok a tavaszi felfrissüléshez »»

Daalarna - ahol az álmok éven...

A Daalarna Pearls kollekciójának első magyarországi divatbemutatóján jártunk. Már mutatjuk is a részleteket!»»

Bújjunk madármintákba!

Dark Birds a PRIESTON-tól»»

Az influenza nem trendi...

...De lehet ellene stílusosan védekezni!»»

Puma és MCQ újra együtt!

2015 tavaszára második kollaborációját dobja piacra a PUMA a LONDON MCQ-nel.»»

Rózsabimbók és napsárga

Elkészült a Prieston 2015-ös tavaszi-nyári kampánya!»»