Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. július 29.

Rihanna: Woman of The Year

A Vogue Italia Rihannát választotta az év nőjének!

Az énekesnő kétségkívül korunk egyik legismertebb zenei egyénisége. Nem telik el úgy nap, hogy ne olvassunk róla az újságok hasábjain vagy ne pillantsuk meg a tévé képernyőjén. Így talán nem is olyan meglepő számunkra, hogy a Vogue Italia az év nőjének választotta. Sokak szerint talán Lady Gagát illetné meg ez a cím, viszont a magazin nem véletlenül jelölte erre a szerepre a barbadosi hölgyet.

A független és energikus Robyn Rihanna Fenty az olasz Vogue szerint nemcsak a folyamatosan felfelé ívelő zenei karrierje adott okot erre, hanem karitatív tevékenysége is, illetve a tény, hogy a divatvilág követendő stílusikonja lett. Mi sem példázza jobban, minthogy ő lesz az Armani új nagykövete!

Rihanna jótékonysági munkáját is elismerés illeti. Számos mellrák elleni kampányhoz csatlakozott és alapítványokat támogatott a mellrák elleni küzdelemben, valamint felajánlotta segítségét a beteg vagy kevésbé szerencsés embereknek az éhínség elleni harcban. Sok magánéleti tragédiája ellenére az egyik legsikeresebb énekesnő, ráadásul mindig szexi és provokatív.

A magazin szerint: „Rihanna az R&B egyre növekvő csillaga, vitathatatlanul legesélyesebb versenyző, hogy elnyerje a következő pop királynője címet".

Jaksa Edit

Fotók: style.mtv.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»