Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. március 28.

Levi’s kabátok tavaszra és mindenkorra

Tavaszi zsongáshoz, utolsó hideg napok védekezéseként és persze, mert kellő társaink is: kabátok, ezúttal a Levi’stől!

Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s portfoliója tovább bővül, fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban.

Termékeik a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat. Ezúttal a legújabb tavaszi kabátokból gyűjtöttünk össze egy jó nagy csokorra valót, hogy mindenki választhasson hozzá illőt!

A női kollekcióban a kapucnis párkától, az övvel átköthető trendi ballonkabátig, a cipzáras bőrdzseki barna és fekete színekben, és persze az elmaradhatatlan farmerkabát is megtalálható. Ezek közül a legelegánsabb alkalmakra a ballonkabátot, a hétköznapokra a farmerdzsekiket ajánljuk. Egy picit hűvösebb, szelesebb, esősebb napon a kapucnis parka lehet jó viselet. A bőrdzseki pedig olyan befektetés, mely évtizedekig hordható és soha nem megy ki a divatból.

Levi's 26 990 FtLevi's 32 990 FtLevi's 35 990 Ft
Levi'sLevi's 43 990 FtLevi's 99 490 Ft 

A férfi kollekcióban megtalálható a cipzáras orkán kabát, a kapucnis military zöld kabát, a gombos szövetkabát, a legkülönbözőbb stílusú bőrdzsekik, illetve a farmerkabátok nagy választéka. A férfi kabát kínálat egyik legelegánsabb darabja a világoskék színű, gombos és galléros zakó kabát, mely szövetnadrággal kombinálva ugyan olyan jól mutat, mint egy farmerral. A Levi’s kapucnis kabátja a lazább, hétköznapibb öltözet legpraktikusabb kiegészítő darabja, melynek speciális anyaga véd a szél és eső ellen, illetve 4 tároló zsebének köszönhetően akár táska nélkül is elindulhatnak otthonról ezen kabát viselői.

Levi's 23 490 FtLevi's 26 990 FtLevi's 37 990 Ft

 

Levi's 87 990 FtLevi's 39 990 FtLevi's 99 490 Ft

Székely Krisztina

Fotók: Levi’s


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»