Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. április 18.

60. születésnapját ünnepli az O’neill!

A Legends üzleteiben kapható új kollekcióval ünnepli 60. születésnapját az O’neill.

A kaliforniai Jack O'Neill 1952-ben forradalmasítva a szörfruhákat nyitotta meg első üzletét saját garázsában. Mára világhírűvé vált sportmárka idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját, melyet egy új kollekció bemutatásával ünnepel.

Hazánkban a Legends üzletek polcain található meg legnagyobb választékban O’neill termék, melyek a hó és a víz végtelen szeretetét tükrözik.

Korábban el se tudtuk képzelni a szörfözést az őszi, vagy a téli időszakban. Jack O’neill 60 évvel ezelőtt kísérletezte ki, hogy hogyan szörfözzön a jeges tengerben. Addig nem ismert módon, habszivaccsal bélelt szörfruhát viselt, amiből mára modern, extra hajlékony, neoprén O’neill öltözetek lettek. Ugyanakkor a varrásmentes boardos nadrágok és az egyedi technológiával készült női bikinik és az O’neill védjegyévé váltak.

Az O’neill által képviselt szabadság életérzést egészítik ki a spanyol Desigual márka darabjai. Desigual minden szezonban húsz tervezőt kér fel, hogy 1000 darabos kollekciót hozzanak létre, egy meghatározott motívumra építve. A márkára jellemző a patchwork használata, improvizatív módon kínál divatos, ugyanakkor egyedi viseleteket a mindennapokra.

A márka alapításának 60. évfordulójára kiadott kollekció, az egyedi nyomott mintás pólókkal és az O’neill gazdag történetének segítségével idézik fel a szörfözés hőskorát.

További információt a www.onell.com vagy a www.legends.hu oldalon találtok.

Szendrei Anna

Fotók: ACG


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»