Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. május 4.

Tényleg a férfiak választanak?!

A Beiersdorf felmérése alapján a fiatal diplomás férfiak 97 százaléka számára az ápolt megjelenés az üzleti karrier kulcsa, valamint 77 százalékuk használ bőrápolási termékeket, ha párkapcsolatban élnek. Ebből arra következtetünk, hogy a férfiaknak a nők vásárolják a kenceficéket. Ha így van, ha nem, nem árt tudni pár, a férfiak bőrére jellemző tulajdonságról.

(Most megnyerheted az egyik NIVEA FOR MEN ajándékcsomagunkat. Keresd a JÁTÉK-ot!)

A férfiak mások

A férfiak bőre vastagabb (most nem ARRA gondolunk ;) ) és zsírosabb, így jobban ki van téve a különféle bőrproblémáknak. Minden harmadik férfinél időszakosan vagy állandó jelleggel bőrirritáció alakulhat ki – a bortoválkozás miatt - ezáltal bőrük szárazzá vagy nehezen kezelhetővé válhat. A férfiak bőre bezzeg tele van kollagénnel: ennek köszönhetően ők tovább megtartják fiatalos kinézetüket, mint a nők. Természetesen, az olyan külső tényezők, mint például az UV sugárzás, a stressz, a dohányzás és a nem megfelelő étkezés a bőr gyorsabb öregedéséhez vezethetnek náluk is.

Ha jót akarsz magadnak (na meg persze a párodnak), válassz a nem tolakodó illatú és frissítő termékek közül. Hogy könnyebb legyen a választás, összegyűjtöttük neked a megújult 2012-es kollekciót.

 

NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY Q10 Arclemosó Gél

Arctisztító gél, amely felfrissíti a férfi arcbőrt. Az innovatív formula mikro méretű szemcsékkel, a bőrben természetes módon megtalálható Q10 koenzim- és taurin tartalmával energetizálja az arcbőrt. Ajánlott fogyasztói ár: 1.649 HUF / 100 ml

NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY Q10 Arcápoló Gél

Férfiaknak, akik frissességgel és energiával teli arcbőrre vágynak. A bőrben természetesen megtalálható Q10 koenzimet és kreatint tartalmazó formula hosszan tartó energiával látja el a sejteket. Eredmény: felfrissül érzés és élénkebb bőr.

Ajánlott fogyasztói ár: 3.499 HUF / 50 ml

 

NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY Q10 Revitalizáló Golyós Szemkörnyékápoló

Hűsíti, és élettel telivé teszi a szem körüli fáradt bőrt. A bőrben természetesen megtalálható Q10 koenzimet tartalmazó formula hosszan tartó hatást biztosít, meg í kreatin energiával tölti fel a bőrt. Eredmény: energiával teli és hidratált bőr az érzékeny szem körüli területen; felfrissíti a fáradt vagy megviselt szemkörnyéki bőrt.

Ajánlott fogyasztói ár: 2.599 HUF / 10 ml

NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY Q10 Double Action After Shave Balzsam

A Q10-et és kreatint tartalmazó összetevők gyorsan felszívódó és hatékony kombinációja megnyugtatja a borotválkozás által irritált bőrt, valamint táplálja, energiával tölti fel, és hidratálja azt.  

Ajánlott fogyasztói ár: 2.599 HUF / 100 ml

NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY After Shave Lotion

Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik energiára, felfrissülésre és bőrnyugtató borotválkozás utáni hatásra vágynak. Taurint és E-vitamint tartalmazó formulájának köszönhetően megnyugtatja és energiával tölti fel a bőrt borotválkozás után.  

Ajánlott fogyasztói ár: 2.599 HUF / 100 ml

NIVEA FOR MEN SKIN ENERGY Revitalizáló Q10 Borotvagél

Hatékony összetételű formulája a bőrben természetesen megtalálható Q10 koenzim és Taurin tartalmának köszönhetően vitalizálja arcbőrét borotválkozás közben. Nyugtatja és energiával tölti fel a bőrt, miközben könnyebb borotválkozást tesz lehetővé.  

Ajánlott fogyasztói ár: 1.399 HUF / 200 ml

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»