Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. május 11.
 

Az igazán puha láb titka

Vegyük kezelésbe a lábainkat! Már korábban írtunk róla, hogy a vízhólyagos láb mennyire kiábrándító látvány tud lenni, főleg most nyáron, amikor jön a szandálos, strandpapucsos, mezítlábas időszak, s mindenki az alsó végtagokra (is) koncentrál.

Elnyűtted a lábfejed? A téli cipők érdessé tették a sarkadat és a talpadat? Bizony, ha a láb bőre nem elég hidratált, akkor sérülékennyé, durva tapintásúvá és rétegessé válhat. Ha nálad is ez a helyzet, akkor próbáld ki a Scholl mélyhidratáló lábkrémet, amit kifejezetten száraz bőrre fejlesztettek ki.

A krém hidratáló részecskéi a bőr mélyére hatolnak, és ott egy védőréteget képeznek. Nem ragad, gyorsan felszívódik és egész napos intenzív hidratáltságot nyújt. Ráadásul végre találtunk egy olyan krémet, amit cukorbetegek és gyenge vérkeringésűek is nyugodtan használhatnak.

S ha a krém bevált, akkor bátran mezítlábazz! Dobd fel lábfejeidet az idén nyáron kifejezetten trendi lábdíszekkel, -festésekkel.

Ha ódzkodsz a tetoválástól, akkor először próbáld ki a hennát. Ma már gyakorlatilag minden tetováló szalon foglalkozik hennafestéssel, arról nem is beszélve, hogy a strandokon, főleg a Balaton partján minden strandon van valaki, aki várja a bátrakat egy szép motívumra.

Ha viszont valami kevésbé maradandóra vágysz, akkor próbáld ki ezeket a köves lábékszereket, amik ma már egyre többféle változatban kaphatóak a bizsu boltokban: strassz köves, fémpántos, színes köves, bőrpántos, horgolt, gyöngyökkel kirakott, stb.

Sőt, van aki a strandon tartott esküvőjére is cipő helyett inkább egy ilyen gyöngyös lábdíszt vett fel.

S ha végképp nem vágysz semmi feltűnésre, akkor húzz fel egy lábgyűrűt, s irány a strand! Csak nehogy a balatoni iszap elnyelje a kiegészítődet!

Lazáry Fanni

Fotók: scholl.hu,
pinterest.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»

Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott a London Fashi...»»