Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2012. július 3.

Revenge Wears Prada: The Devil Returns

Irigylésre méltó helyzet a divatvilág egyik legnagyobb magazinjánál dolgozni. Van azonban ennek a munkának árnyoldala is, főleg ha a főnökünk gonosz és ésszerűtlen ötletekkel töri le lelkesedésünket. 8 évvel hősnőink különválása után kellemesebb légkörben találkozunk újra Andrea-val (Anne Hathaway), de mint tudjuk, az ördög sohasem alszik…

A „The Devil Wears Prada” (2003) című regény, majd az azonos című film (2006) a világhírű Runway divatmagazin meghökkentő mindennapjaiba engedett betekintést. Lauren Weisberger folytatja a humorral fűszerezett történeteinek elmesélését.

A „Revenge Wears Prada: The Devil Returns!” című könyv hasábjain ismét drukkolhatunk Andrea Sachs-nek, aki már Amerika legnépszerűbb esküvői magazinját („The Plunge”) szerkeszti, és éppen a saját menyegzőjét tervezi Max-szel, egy média mogullal.

Nagy meglepetés, hogy korábban az „ördög” jobb kezeként feltűnt Emily most Andrea munkatársa, és egyben legjobb barátnője. Úgy tűnik, hogy a lélekölő asszisztensi éveket örökre elfelejthetik. Ahogy azonban a trendek is vissza-visszatérnek, a rettegett Miranda Priestly (Meryl Streep) is előkerül a maga feddhetetlen és mindenható valójában.

Weisberger a Vogue magazinnál szerzett személyes tapasztalatait osztotta meg velünk első könyvében, az írónő ugyanis Anna Wintour másod-asszisztenseként dolgozott. A főszerkesztő főbb jellemvonásai Miranda Priestly karakterében köszönnek vissza, noha Weisberger ezt sosem erősítette meg.

A regény folytatása állítólag 2013. áprilisában kerül a polcokra a Simon & Schuster kiadó jóvoltából.

Pesti Zora

Fotók: Twentieth Century Fox,

catwalkqueen.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is őket!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier mutatta be kolle...»»

Sweatshop is our sweetshop

"A szomorú igazság az, hogy ez a varroda beengedett minket kamerákkal. El tudom képzelni, milyen lehet a többi, ahol nem láttak minket szívesen."»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Ti láttátok már, mit tartogatott nekünk a Dior divatház és Giambattista Valli a Haute Couture Fashion Weeken? Mutat...»»

Párizsban hivatalosan is elin...

A haute couture álomruhákat felvonultató divathét hivatalosan is a kezdetét vette, de még hogyan...»»

Új divatmárka a piacon - Elin...

Montero Antonia tervezőt a svéd stílus inspirálta»»