Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. július 16.

A topmodellek pénztárcája

Milánó, London, New York, Párizs… A divathetek szereplői elsősorban a rangos divatházak és –tervezők, azonban nem mehetünk el szó nélkül a kifutók sztárjai mellett sem. A Forbes magazin idén is elkészítette a legjobban fizetett modellek top tízes listáját. Lássuk csak, mi változott tavaly óta?

 

10. Candice Swanepoel
Bevétel: 3,1 millió dollár
Listánk legfiatalabb modellje, csupán 23 éves, de máris tartja a tavaly megszerzett pozícióját. Többek között olyan brandek alkalmazzák őt mint a Victoria’s Secret, a Prabal Gurung vagy a Rag & Bone. Mondanunk sem kell, hogy a párizsi, a New York-i vagy éppen a milánói divathetek szívesen látott „vendége”. 

Candice Swanepoel


9. Carolyn Murphy

Bevétel: 3,5 millió dollár
Bár a tavalyihoz képest egy helyet lecsúszott a listán, Murphynek azért sikerült egy szép kis summát megkeresnie olyanok alkalmazásában mint például Ann Taylor Loft vagy Tom Ford. Ráadásul 2001 óta ő az Estee Lauder arca is.

Carolyn Murphy


8. Lara Stone

Bevétel: 3,8 millió dollár
A holland modell kivételesen jó helyzetben van. Amellett hogy a brit komikus, David Walliams felesége, a legnagyobb divatbirodalmakkal van szerződése: Versace, Calvin Klein, Donna Karan és a Prada mellett még a Mercedes Benz is magának tudhatja listánk nyolcadik helyezettjét. Mindemellett a high fashion editorialok kedvelt szereplője is.
 Lara Stone


7. Miranda Kerr
Bevétel: 4 millió dollár
Orlando Bloom felesége, az ausztráliai szépség idén szerepel először a toplistán. A Victoria’s Secret továbbra is szép kis summával látja el az angyalt, azonban további különböző brandek (például a Reebok) reklámjaiban is szerepel. Ráadásul saját kozmetikai céget is alapított 2009-ben, mely a Kora Organics névre hallgat.

Miranda Kerr


6. Alessandra Ambrosio

Bevétel: 6.6 millió dollár
A kétgyerekes topmodell mami májusban adott életet fiának, Noahnak, mely kis szabadságra kényszerítette őt. Ám nem hagytak neki sok pihenőidőt, mert július 24-én már remek formában kell lépegetnie a Victoria’s Secret első londoni boltjának megnyitóján. Nem mellékesen jegyezzük meg, hogy a tavalyi hatodik helyezett Daria Werbowyt szorította ki a brazil manöken.

 Alessandra Ambrosio


5. Doutzen Kroes

Bevétel: 6.9 millió dollár
A 27 éves holland modell idén debütál a Forbes magazin top 10-es listáján – maga mögé utasítva Alessandra Ambrosiot, aki ezt a helyet foglalta el még a tavalyi évben. A L’Oreal, a Tiffany & Co. és természetesen a Victoria’s Secret is biztosította Doutzennek a majd’ hét millió dolláros bevételt.

Doutzen Kroes


4. Adriana Lima

Bevétel: 7.3 millió dollár
És ki hinné, még egy VS modell, aki bár 2000 óta áll a cég alkalmazásában, idén sikerült még több gázsit bezsebelnie. Idén láthattuk őt két Super Bowl reklámban is, amiért szintén nem kicsit jelentős összeget kapott a bankszámlájára. Donna Karan és a Mavi jeans számára is modellkedik, melyek elősegítették tavalyi pozíciójának tartását.

 Adriana Lima


3. Natalia Vodianova

Bevétel: 8.6 millió dollár
A babaarcú orosz modell rendszeresen előfordul a high fashion editorialjaiban, kifutóin, ill. a Guerlain és a Calvin Klein illatok kedvelt arcaként. Charity munkáját a Naked Heart Foundationban (Csupasz Szív Alapítvány) fejti ki: a leigázott orosz területeken építettet játszóházakat gyermekek részére. Idei bevételével hat helyet ugrott előre a tavalyi listához képest.

Natalian Vodianova


2. Kate Moss
Bevétel: 9.2 millió dollár
Divatikon. A Rimmel, a Longchamp, a Mango és a Vogue Eyewear arca. Bár ritkán tűnik fel a kifutókon, mégis láthattuk őt a Louis Vuitton 2012-es tavasz/nyári divatshowján. A világ legnagyobb divatmagazinjai címlapjainak és editorialjainak kedvelt sztárja, továbbá számos parfüm kampányában is szerepel, folyamatosan. Annak ellenére, hogy Kate már 38. életévébe lépett, még mindig a világ egyik legkeresettebb topmodellje.

Kate Moss


1. Gisele Bündchen
Bevétel: 45 millió dollár
Jól olvastátok, 45 millió dollár. Ezzel magasan az első helyen végzett – idén is – a top 10-es listán Gisele Bündchen. A pletyka szerint már második gyermekét várja férjétől, Tom Bradytől, ám egy biztos: megszakítás nélkül, hatodik éve foglalja el a dobogó első fokát a brazil topmodell. Többek között a Pantene, az Esprit és a Versace brandeknek dolgozik, ill. saját lábbeli cégének, az Ipanemának is ő a reklámarca. Ráadásul még egy címet bezsebelt Gisele: férjével karöltve 2011 legmagasabban fizetett celeb párosnak titulálták őket.

Gisele Bundchen

A milliók csakúgy repkednek a szupermodellek életében, de vajon mire költik őket?

Lazáry Fanni

Fotók: fashion.telegraph.co.uk

 style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Katy Perry új illata

Sokaknál ott lesz a kívánságlistán.»»

The Budapest Feeling

Fotósorozat a Szputnyik shoptól»»

Ünnepi csillogás és gondoskod...

Egészségtől fénylő hajkoronát ígérnek az új SATINIQUE új termékei!»»

Karácsony - a bőrnek is jár!

Tápláló Dove tusfürdővel és testápolóval a bőrödnek is köszönd meg egész évi munkáját!»»

Ragyogó karácsony tündöklő ha...

Szép haj karácsonyi készülődés közben is a Bellissimával»»

Az ünnepi fények a karácsonyi...

Égnek már a karácsonyi fények az Arena Plazában»»